Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod teljesen más érdeklődésű lenne, azt hogy fogadnád?
Pl én nagy sci-fi fan vagyok de őt semmi ilyen nem érdekli. Nem tudunk közösen egy filmet se megnézni, mert ő a dokumentumfilmeket szereti csak.
Ő mérnök, de én a műszaki dolgokhoz nem értek.
És ehhez hasonlók.
(Még nem járunk, de már majdnem.)

De mi mindketten fiúk vagyunk. Szóval nincs az a klasszikus férfi-női érdeklődés, hanem mindkettő maszkulin.
Ezért kérdem.

Én nagyon szeretem az irodalmat, a verseket, központi dolog az életemben. A párom meg nagyon nem szereti őket. Eleinte zavart, aztán megtanultam, hogy nem vele fogok költők gondolatain elmerengeni. Persze próbál nyitni a kedvemért, de nem kárhoztatom, amiért nem szereti meg mellettem se. Vannak más dolgok, amiket csinálhatunk együtt.
Én olyan vagyok, hogy ha tetszik egy szám, akkor 12345. alkalommal hallgatom egymás után, van hogy napokig. Ezzel a világból ki lehetne kergetni a párom, ezért beteszem a fülesem és úgy szórakoztatom magam.
Minden kompromisszum kérdése, nem szakító indokok ezek.

Párommal elég sok mindenben különbözünk, legalábbis érdeklődést, hobbikat tekintve.
Ismerkedéskor még mondta is, hogy őt semmi nem érdekli a saját dolgain kívül. Akkor elbizonytalanodtam.
De szerencsére nyitottak vagyunk mindketten egymást dolgaira, ő is megszerette azokat a dolgokat, amiket én, és fordítva. Igazodtunk egymáshoz. Nyilván nélküle nem csinálnám azt, amit vele, és ő sem. De együtt elég jó. Sőt, közös hobbijaink is lettek, amik mindkettőnknek újak voltak, de kíváncsiak voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!