Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónap után már teljesen úgy érzem, hogy nem is foglalkoztatom a barátomat, mit tegyek?
Hála Istennek van arra lehetőségünk, hogy szinte minden nap együtt legyünk, kivéve azon a héten, amikor délutános.
Sokat együtt vagyunk, az időt töltő beszélgetés sosem volt nálunk a topon, de szerencsére ha gond van, vagy valami komoly dolog, azt meg tudjuk beszélni, ebben jók vagyunk.
Nem az a fajta, aki annyit csacsog, és talán ő nem is változott meg, csak engem zavar ez most jobban, hogy alig oszt meg velem magáról bármit is, de azért szinte minden "komolyabb ügyéről" tudok, tehát nem utólag tudom meg, vagy hasonlók ... csak sokszor ki kell belőle húzni.
Az én ügyeimről sem szoktunk annyit beszélgetni, a fontosabbakat tudja, de ha nem árulnék el neki semmit, akkor is le tudná élni az életét, úgy érzem. :D És őszintén ez zavar egy kicsit, mert szeret, de ilyen szempontból nem igazán érdeklem őt.
Hétvégente azért mindig elmegyünk valahová kikapcsolódni, egy mozi, egy üdítő vagy hasonlók, szóval nem panaszkodhatom. A programjai mindig velem szervezi, haveri találkozókkor én is ott vagyok (csak úgy, mint a többiek barátnői is) - max ők félrevonulnak egy kicsit, vagy 1 órára "ellógnak", de azért nem hagy ki belőlük engem sem soha.
Talán ezek az unalmas hétköznapok ütöttek be?
Mert nyáron, mikor összejöttünk, teljesen más volt ... sokkal jobb ... mondjuk akkor mindig úton voltunk, strandoltunk a tóban, sétáltunk, fényképezgetni kijártunk, meccsekre vagy olyanok ... szóval mozgalmasabb volt ez egész.
Most meg sokszor tudom, hogy ő is fáradt, és jól esik neki a semmittevés, vagy a "teljes kikapcsolás", de mikor az megy minden hétköznap, hogy csak vagyunk egymás mellett a szobában, az kicsit rosszul esik :/ Más társaságában meg sokszor felvidul ...
Említettem neki, azt mondta, hogy ez nincs így, és hogy még mindig szeret, csak jól esik neki a semmittevés, és hogy csak fekszünk egymás mellett... nem is ezzel van bajom, hanem hogy úgy érzem, hogy nem érdeklem már ... :S
Tudnátok valamit tanácsolni? Hogy esetleg nálatok mi vált be? Mit lenne érdemes tennem?
Próbáltam őt sokszor felpezsdíteni, több-kevesebb sikerrel
Előre is köszi :)
17/L
(25/F)
Nem sok jóval tudlak bíztatni. A mi kapcsolatunk még 2 hónapos se volt egészen amikor előjött ez a gond. Majdnem szóról szóra ugyanez volt. Hiába próbálkoztam bármivel, egyáltalán nem érdekelte már semmi ami velem kapcsolatos. Problémákat megbeszélni meg főleg. Nem volt hajlandó mondani semmit, csak hogy neki most idő kell. Adtam neki időt de aztán megelégeltem a helyzetet és kidobtam. Pár órával (!) később kapcsolatban volt egy másik csajjal. Mindjárt érthető lett az összes kifogás és minden indok amit kitalált.
Szerintem innen már menthetetlen egy kapcsolat. Az érdeklődés hiánya a múló érzéseknek köszönhető. Azon pedig nemigen lehet segíteni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!