Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod teljesen más érdeklődésű lenne, azt hogy fogadnád?

Figyelt kérdés

Pl én nagy sci-fi fan vagyok de őt semmi ilyen nem érdekli. Nem tudunk közösen egy filmet se megnézni, mert ő a dokumentumfilmeket szereti csak.

Ő mérnök, de én a műszaki dolgokhoz nem értek.

És ehhez hasonlók.

(Még nem járunk, de már majdnem.)

2021. márc. 28. 23:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Az nagy baj, amikor valaki csak 1 fajta filmet szeret, legyen az bármilyen. Nekem is megvan a kedvenc műfajom, de ez mellett még egy csomó más műfajt is szívesen nézek. Az milyen ember, aki kijelenti, hogy ő csak X műfajú filmeket néz és semmi mást?

2. dolog és a sokkal fontosabb: Felnőttként nem ezek kellenének a legelsők legyenek, hogy ki milyen filmeket vagy zenéket szeret, vagy mik a közös hobbik. Az lehet igazi társad, akiről hasonlóan gondolkodtok az élet fontos dolgairól. Hasonló értékeket vallotok, hasonló a gondolkodásmódotok, hasonlóan gondolkoztok a családról, pénzről, szeretetről, stb. A mélyebb dolgok számítanak jobban, a fejetekben lévő dolgok, nem ezek a külsőségek mint pl a filmek. Ezek sokadlagosak.

2021. márc. 28. 23:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
És egyikőtök sem kreativ?
2021. márc. 28. 23:48
 3/14 A kérdező kommentje:

Jó, nyilván nem csak egy műfajt szeretünk. De nekem nagyon fontos részei az életemnek a sci-fi és fantasy filmek.

Arra céloztam csak, hogy valami központi eleme a személyiségemnek neki nem kell. Akkor ilyet megkerülni hogyan érdemes?

Kicsit próbáljam meg vele megszerettetni? Vagy adjam fel és tényleg csak a közös pontokra fókuszáljunk?

2021. márc. 28. 23:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
3, Mi úgy csináljuk hogyha filmet akarunk nézni közösen, akkor egyet ő választ, egyet én. A közösen töltött idő fontosabb, mint az hogy pontosan mit nézek. Különben tudunk olyat mutatni egymásnak amire azt mondjuk, hogy ez jó volt mégha nem is az én ízlésem teljesen.
2021. márc. 29. 00:18
 5/14 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk a közös pontra fókuszálás működik. Nem köt le a Magic the gathering, hiába akar velem játszani, hidegen hagy.

Ahogy ő is csak a magic ringing jutott horgolásban.

Mondjuk nekem ott van, hogy rühellem a filmeket, ő meg akár még limonádékat is nézne velem, csak nézzünk (amúgy a romantikus filmektől is agyhalál kerülget)... ebből az kerekedett ki, hogy stand up komedit nézünk együtt, mert azt még elbírom viselni.

2021. márc. 29. 00:21
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig voltam olyannal akivel semmi közös nem volt bennünk, nagyon sajnálom azt a sok elvesztegetett évet, szerelem ide vagy oda, elbszott fiatalkor volt, ha visszamehetnék az időben biztosan bele sem kezdenék!
2021. márc. 29. 01:12
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne akard ráerőszakolni a te hobbidat, csak felbosszantod vele.

Attól még teljesen jól működhet egy kapcsolat. Nem az ilyesmi dolgoktól válik életképessé.

2021. márc. 29. 07:14
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
#6 az hogy "semmi közös nincs bennetek", az nem ugyanaz, mint hogy más filmeket szeret a két fél, vagy más a hobbijuk. Utóbbi esetben simán működhet egy kapcsolat, az általad írt viszont esélytelen.
2021. márc. 29. 07:16
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Igazából azt kell mérlegelni, hogy mennyire fontos neked a scifi meg fantasy, és mennyi más közös dolog van benned.

Ha scifit és fantasy olyan szinten az életem része lenne, hogy azt alkotnék: akár írnék, akár rendeznék, akár évente kétszer cosplayeznék, a maradék időben pedig arra készülnék, akkor nem akarnék összejönni egy olyan férfival, aki rühelli. Mert annyira szerves része az életemnek, hogy fontos lenne, hogy a párom partner legyen, és ha ő maga nem is akarja csinálni, de elolvastathassam a legújabb regényem, vagy érdeklődjön, hogy áll a legújabb ruhám.

Ha viszont csak szeretem nézni meg beszélgetni róla, de van x más hobbim, ami közös pont, akkor nem tulajdonítanék neki jelentőséget.

A párom szoftverfejlesztő, én a diplomám szerint magyar- és történelemtanár vagyok, és könyvelőként dolgozom: marhára nem értünk egymás munkájához, nem is nagyon akarunk, ez semmi gondot nem jelent, pont azért, mert bőven vannak pontok, amik közösek. Az életben ezek a különbségek még jól is jönnek, mert kiegészítik egymást: ha bármi gond van a gépemmel, akkor a párom tud intézkedni, ha biztosítást kell kötni, vagy ügyfélkaput kell intézni, ha adózási ügyekről van szó, akkor ott vagyok én.

2021. márc. 29. 07:56
 10/14 anonim ***** válasza:
20%

Alapból férfi és nő vagyunk, teljesen más foglalkoztat minket a hobbi szintjén.

Ami közös: életcél, értékek, a szerelmünk

Én: tipikus nő, ruhák, szépítkezés,torna,receptek, baba témakör

Ő: számítógépes dolgok, kert, műszaki témák

De ez így jó, valami olyan filmet vagy ilyesmit mindig találunk ami mindkettőnknek okés, de úgyis az a lényeg,hogy együtt legyünk, bújjunk, a film már másodlagos:)

2021. márc. 29. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!