Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik többségének a kék bociszemű, az őzikeszemű, vagy a macskaszemű csajok jönnek be jobban?
hát köszi a válaszokat, a vicceseket is :)
a cicaszem az olyan, hogy mandulavágású, olyan kleopátrás, a macskéknak általában zöldes szemük van, az őzikeszem meg olyan mint a macskáknak, csak nagy és barna, a kék meg onnan jött, hogy volt egy világoskék óriási nagy szomorú szemü csajszi, gyönyörű szemei vannak
írjátok be hogy ld50.com/page/models/arweny
és ugyanez csak Arweny2 :) szép szemű baba arcú :)
rólam vannak képek de biztos nem tölthetem fel ide mer letörölnék, én nem vagyok celeb :P
elképesztő milyen sok választ kaptam :) mégha értelmetlen is a kérdés
a vasalt haj az nekem is tetszik, írtó szexi, de kinek mi áll jól
én szeretem kinyalni a barátnőm punciját, mert élvezem, ahogy élvez, és nyög. Szeretem mert finom, jó illata van, és nagyon izgatónak találom.
Ne mond már meg nekem, hogy mit csináljak. Ha te nem szeretsz nyalni akkor ne nyalj. Az a te bajod.
Arctól függ kinek milyen haj áll jobban, de spec nekem a hosszabb hajúak és barna, bár a rövidebb vállig érő hajak is bejönnek, kérdés milyen hozzá a búra, szem meg szinte mindegy, más nem mondod neki hogy
Szép a szemed, kár hogy üveg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!