Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nök többségének mindig az ellenkezője kell mint amit kapnak?
Éljen hát az aranyközépút? :)
Sárky
teljesen megértem a barátnődet! Én 1 hónapig bírtam (nagy csoda!) azzal a sráccal aki folyton rajtam lógott..ez sok!
A nőknek mindig az kell amit nehéz megszerezni! :)
Nem kell ahhoz nagy érzék...az én barátom pl nagyon jol csinálja, megvan mindkettönknek a kis szabadsága ugyanakkor nagyon sok idöt is töltünk együtt :-)
Nem olyan bonyolultak a nök sem ám :-) A pasik is vannak ugyanolyan bonyolultak. Adj neki kis szabadságot tényleg hagyd h ö keressen meg ilyesmi. :-)
ne logjatok midnig egyutt !!
legyen szabadsagotok`... es igen a torodes.. jo hogy torodsz vele de ne idnigg legyel olyan kis kedves... jatszadozzatok.. :P
Es tenyleg a csajoknak az kell akit nehez megszerezni!!
ez tenyleg igaz en is meglattam az utcan vkit es aztan megszereztem msn cimet meg midnen mert megmondtam hogy nekem o kell.. es ma randizunk ;))
~ sok sikert ~
indigg mindig lenne*
es sexben is lehet rosszalkodni.. hogy ne laposodjon el a kapcsolat :D
Először is ne azért foglalkozz vele többet mert különb szeretnél lenni az exénél.
Másodszor szerintem sokak elgondolkoznak ezen a kérdésen és ahelyett h megpróbálnád megkeresni az "arany középutat" hagyd h spontán történjenek veletek a dolgok!!!
semmi sem véletlen... az eröltettet dolgok viszont nem hosszú életűek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!