Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így tartósabb lehet a kapcsolatunk vagy pont az ellenkezője?
minden héten csak hétvégén tudunk talizni a suli miatt. de szombaton mindig együtt vagyunk. imádjuk egymást de még az elején vagyunk. ez mindig ilyen oké lesz vagy idővel a kevés tali gondot okozhat?
én 16/L Ő 18/F
Mi is így vagyunk, még a kor is ugyanez.
Mi megbeszéltük, hogyha nem szombat, akkor vasárnap, és amikor csak lehet, hétköznap is. (Ő bp egyik oldalán, én a másikon..)
Nekünk erősebbé tette a kapcsolatunkat szerintem :)
Személyes vélemény szerint ez csak az elején oké, mert minél jobban megszeretitek egymást, annál inkább az lesz, hogy minden percet együtt akartok tölteni, de mivel csak hétvégén tudtok találkozni, frusztráltak és idegesek lesztek.
A barátomnak meg nekem is utolsó évünk a középiskolában, mindkettőnknek húzós lesz ez az év, mégis meg tudjuk oldani, hogy ne csak hétvégén, hanem hétköznap is minimum 2 napot találkozzunk, de az a legkevesebb hétköznap is. Pedig mi nem csak olyan "minimális" távolságra lakunk egymástól, mint Budapest két vége. Én Pesten lakok ugyan, de a barátom 50 km-el messzebb lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!