Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm nem engedi fenékbe de én igényelném?
Tényleg ennyire IQ fighter vagy???
Ha egyszer, kétszer, háromszor elmond valamit, akkor sem fog változni a véleménye. Nem kell minden hónapban többször is megkérdezni, ha tudod mi a válasz.
Tudod, a manipuláció (rávenni valakit valamire, amit nem szeretne) az nem más, mint kényszerítés és te ezt csinálod. Ne csak eszközként tekints rá, hanem úgy, mint egy érző lényre. Legyen már benned empátia. Annyira nárcisztikus személyiség vagy.
Bocsánat a személyeskedésért, de ez az igazság!
Nekem a barátnőm szintén elzárkózott az análtól.(régebbi kellemetlen élmények) Viszont a popsinyalást hagyta. Én neg viszonylag sokszor, és olyankor mindig jó sokáig, és alaposan nyaltam is neki. Volt hogy közben ő rámasztizott, és így orgazmusig is elvittük a popsija kényeztetését. Aztán puncinyalás közben odatévedtem az ujjaimmal, és mivel nem volt tiltakozás, eleinte egy ujjal nagyon finoman megujjaztan ott nyalás közben. Pont most a héten jutottunk el oda egy beszélgetésben, hogy feldobta, hogy most már nem idegenkedik az análszextől, és ha a hangulat úgy hozza, rápróbálhatunk. Ez a folyamat 2 évig tartott, ami a kölcsönös szeretet, és tisztelet jegyében zajlott idáig. Nyilván kiépült a bizalom is irányomba. Azt még megsúgom, hogy ha arra kerül a sor, a behatolást meg fogja előzni egy vagy két orgazmus nála, és nagy türelemmel, és óvatossággal fog megtörténni.
F48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!