Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm nem engedi fenékbe de én igényelném?
Ha csak "megengedi", mint egy kiskutyának, hogy felmehessen az ágyra, azzal te nem vagy előrébb.
Ha szereti a popsi szexet, netán el is élvez tőle, sőt ő kezdeményezi, játékokkal izgatja magát stb , na az élvezetes!
Én ilyen vagyok. Párom mondta, hogy ahol megengedték volna neki, inkább a lehetőséggel sem élt, mert megalazo, de amit én csinalok, arról nem is gondolta, hogy van ilyen :)
28n/44f
Én nem látok semmi rosszat abban, ha egy pár egyik tagja a másik kedvéért kipróbál valamit.
Aztán kiderül, tetszik-e neki.
Ha fáj neki minek erőlteted? Akit szeretünk nem akarunk neki fájdalmat okozni...
Vagy elhagyod és keresel olyat aki szereti vagy beletörődsz és békén hagyod az anál témával.
Ha fájt neki, akkor tuti, hogy nem élvezett el. Színlelte, hogy végre vége legyen.
Egyébként miért akarsz te olyat, ami fáj a barátnődnek? Szereted egyáltalán?
"Ha fájt neki, akkor tuti, hogy nem élvezett el." - Hát kérdezz meg erről egy mazochistát. Vannak olyanok, akiknél a fájdalom és az élvezés nem áll messze egymástól.
https://www.youtube.com/watch?v=L2W2mU8R7-A
Ráadásul UTÁNA fájt neki.
Miért lenne káros vagy veszélyes? Ha tudjuk mit csinálunk akkor egyáltalán nem veszélyes. Ha nem tudsz értelmes dolgot kommentelni akkor minek írsz egyáltalán? Azt is leírtam hogy utána fájt neki és nem közbe, és elhihetitek hogy ismerem a barátnőmet és nem színlelte az élvezést.
Úgy látom most sem lehetett kihagyni a névtelen személyeskedést, de már megszoktam ezt itt...viszont hasznos tanácsot még mindig nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!