Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem,miért csinálja?

Figyelt kérdés

27éves nő vagyok a barátom 32,nemrég jöttem össze vele..de már az elején leszögezte hogy nem fog messengeren egész nap írogatni amit nem is kértem,de az szerintem gáz hogy naponta csak 1x beszélünk ha nem találkozunk,alig akar írni ,élőben minden oké de ha nem találkozunk ezt csinálja pedig a barátokkal chatel..nem értem én ezt,sokáig nem fogom így bírni!

Miből tudhatom hogy ismerkedik vagy megcsal?

2021. márc. 25. 16:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
28%
Hagyd a francba, majd talál normális nőt aki nem akar egész nap chatelgetni mint valami unatkozó tini.
2021. márc. 25. 16:36
 2/15 A kérdező kommentje:
Látom nem olvastad végig..vagy csak ennyire nincs agyad felfogni ami le van írva..
2021. márc. 25. 16:55
 3/15 anonim ***** válasza:
20%
legyen már életed bakker, 27 vagy, mondjuk érzelmileg max 12 ugyhogy irkálás helyett utol kéne érned magad.
2021. márc. 25. 16:56
 4/15 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nagyobb gáz, hogy naponta egyszer beszéltek. Miért van ez így? Dolgoztok? Idő nincs rá, vagy igény? Mondjuk este együtt vagytok, másnap elmentek dolgozni, és a közös reggeli után egy napig nem jelentkezik?

Ez nagyon hiányos kommunikáció, és még rosszabb, hogy neki nincs is igénye többre. De azt írod, hogy a barátaival chatel... vagyis másokkal kommunikál, csak veled nem.

Az #1 hozzászólásra reflektálva azt gondolom, a párod inkább az unatkozó tini, aki a barátaival egész nap chatel. Téged... nos, nem tudom, mire tart, de az biztos, hogy nem tűnik intimnek, bizalmasnak, kölcsönös szereteten alapulónak ez a kapcsolat.

Márpedig a 27 éves és 32 éves feleknek már felnőttebb párkapcsolatra van szükségük. NEM egész napos chatelésre, de rendszeres és megfelelő minőségű beszélgetésre is. Többre, mint a reggeli "Jól aludtál? Kösz jól!"

Én a helyedben ezt átbeszélném vele.

Nem azért, mert megcsalásra kellene gyanakodni, de az általad leírtakból inkább szexpartnerségnek, mint kapcsolatnak tűnik köztetek a dolog.

2021. márc. 25. 17:03
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi is egyszer beszélünk telon, ha nem talizunk.

Neki massangara meg semmilye nincs.

Én se vagyok egy nagy írkáló, de van olyan barátom akivel többet írok, mert ritkán látom.

N

2021. márc. 25. 17:10
 6/15 anonim ***** válasza:
91%
Elolvastam és értelmeztem és még mindig nem értem mi a szarnak kell nap közben is írkálni, amikor már így is naponta beszéltek. Miért nem elég? Alapból ha lenne némi eszed akkor hagynátok ezt a szar chatelést a pitsába és inkább találkoznátok többet élőben. Unatkozó tini értelmi színvonala. 1es.
2021. márc. 25. 17:16
 7/15 anonim ***** válasza:
66%
talin be lehet tömni a szád, tud kontrollálni, írásban én sem foglalkoznék veled a muszájnál többet, baromi idegesitő lehetsz rövidtávon is.
2021. márc. 25. 17:19
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Tehát a haverjaival tolja a chatet, téged viszont ilyen "udvariasan" lepattintott?

Fuuhaa... csak egy kérdés: fordított helyzetben te mikor tennél így?

2021. márc. 25. 17:40
 9/15 A kérdező kommentje:

4-es köszönöm a választ!

Én is így gondolom ezt át kell beszélni,mert egyébként mindent velem tervez és élőben teljesen más..

2021. márc. 25. 17:51
 10/15 anonim ***** válasza:
96%

Hmm... Aki valóban szeret, hidd el hogy alig várja már hogy kapjál tőle egy üzenetet! :-)

Aki szeret valakit, számára nem lehet idegesítő egy üzenet. Sőt. Ha idegesítő részére hogy írsz neki, hagyd a francba szerintem. Majd lesz olyan aki örülni fog annak hogy írhat veled, és nem leszel a terhére.

Én is így jártam egy patkány pasival, először 2 naponta válaszolt csak, aztán 3, aztán hetente egyszer, mostmeg végleg eltűnt. Meg se nézi amiket írtam. Itt döbbentem rá semmit se jelentettem neki ezek szerint... Fenn van amúgy a társkeresőn a hátam mögött nőkkel ír, csak szólok :)

Ilyen tapasztalataim vannak.

2021. márc. 25. 18:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!