Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy egy sokszor ismételt szótól kiborulok és sírni kezdeK?
A barátom nem szívleli az osztálytársaim a jellemük miatt. Minden második nap csak azt hallom, hogy az osztálytársaid drogosok, kurvák, semmirevalók, élhetetlenek....
Egy ideje folyton kiborulok, már annyira idegesítő. Nem akarja megérteni, hogy nagyon zavar amiért állandóan ezt hajtogatja.
nem, semmikepp sem normalis, hogy egy-ket szotol sirni kezdesz. de a pasid se normalis, h ezt latva csakazertis folytatja.
kezemtessetek magatokat mindketten.
Itt a kérdés az, hogy miért hat rád ez így, főleg ha igaz dolgokat mond. Azt kellene megbeszélned a barátoddal. Pl. hasonló volt nekem apukámmal - én azért a bőgésig nem jutottam el, de nagyon zavart az, hogy minden áldott reggel az volt a témája, hogy a mai fiatalok meg az osztálytársaim milyenek. És? Attól én még nem vagyok az, és untam már, hogy mindig ez volt a téma. A végén már azt hittem, rám akar ezzel utalni.
Ha meg megbeszélés után úgy tűnik, indokolatlanul akadsz ki, akkor menj el pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!