Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó ötlet szakítási fájdalom elkerülése ellen, hogy addig maradok a kapcsolatban míg nekem teljesen pokol nem lesz, és aztán nem sírni fogok utána, hanem jó érzéssel tölt majd el?
Hogyan lehet erre felkészülni?
Már próbáltam volna kilépni, de a szakítási fájdalom visszatart.
Igazából reménytelen szerelem talán amiről szó van. De nem biztos. Csak az a biztos, hogy nekem ez így nem jó. És olyat kell elengednem, akit szeretek.
Szia!
3x próbáltam szakítani az exemmel, de hasonló okokból nem ment, mindig visszaengedtem, ha meg is léptem a szakítást. Annyit tudok neked mondani, hogy az elsőnél tartanom kellett volna magam, mert abszolút "jól" éreztem magam szakítás után, a normális, egészséges gyászt leszámítva. Annyiszor engedtem vissza, hogy a végén már tényleg pokol lett a kapcsolat. Így most megkavartam magamnak a szart, és majdnem fél éve szedem össze a darabjaimat és sírok utána. Teljesen tönkretett lelkileg. Nem jó taktika, ne várd ezt. Nem lesz könnyebb, sőt. Naponta fel fogod tenni magadnak azokat a kérdéseket is, hogy hogy lehettél ilyen hülye, miért hagytad idáig fajulni, stb-stb. Inkább most lépj, ha már megfogalmazodott benned a kérdés és soha ne nézz vissza.
Nagyon köszönöm.
Szóval minél később, annál rosszabb lesz.
Elhiszem.
Valahogy a győzelmeknél is van ilyesmi elv.hogy jobb a csúcson abbahagyni.
Szóval ennyire benne is lehet ragadni. Ez "önveszèlyeztetés" is akkor.
Csak nekem mèg olyan "ítèlet napja"fíling ami közeleg, mint ijesző fekete felhők..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!