Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti elhagynátok a barátnőtöket ha nagyon meghízna?

Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 16:59
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
A volt férjemmel emiatt romlott megt a viszonyunk, 60 kilósan ismert meg, 81 kilósan szültem 4 éve, és utána sem tudtam 70 alá lemenni, azóta is azt tartom, de részben emiatt a súlygyarapodásom miatt váltunk el, mert már nem kívánt. Amúgy meg nekem is van hpv-m 20 éves korom óta, és mégis lehetett gyerekem, pedig a rosszindulatot jelentő számú is megvan. Viszont, szerintem inkább mond meg neki, és beszélj vele erről, hogy téged zavar a túlsúlya, menjetek együtt edzeni vagy futni.28L
2010. aug. 19. 17:50
 52/60 anonim ***** válasza:
Te biztos tökéletes vagy, jó alakú, jóképű, soha nem fogsz változni és beteg sem leszel soha.
2010. aug. 19. 17:52
 53/60 anonim ***** válasza:
30 days - meg lehet venni igen, Anya is ott vette, de múltkor láttam vaterán, kb fele áron...
2010. aug. 19. 17:54
 54/60 A kérdező kommentje:
SZERETEM EZ A NŐT! igen, baj hogy beteg, sajnálom, nem jártam utánna, nem tudok pontosat mondani.valami nincs rendben ott lent, de nem is akarok gyereket, úgyhogy nem éreint. 14 éves korátol beteg, ennyit tudok biztosra
2010. aug. 19. 17:56
 55/60 anonim ***** válasza:
Hagyjátok már békén a HPV-vel, ez nem olyan, mint egy gyors lefolyású betegség, most mondja, hogy 14 éves kora óta megvan neki. Szerintem hormonbetegség lesz, diabetes, pajzsmirigy, bármi, menjetek el háziorvoshoz.
2010. aug. 19. 17:58
 56/60 anonim ***** válasza:

a kérdésre válaszolva:

én azért szakítottam a belül tökéletes párommal 1 év után, mert annyira nem tetszett, hogy nem bírtam vele már egy idő múlva lefeküdni, később már azt is utáltam ha hazajött.

szóval én igen, és nő vagyok, h számít vmit

2010. aug. 19. 18:09
 57/60 anonim ***** válasza:
mhh, nem örülnék neki túlzottan. Ha látnám, hogy hízik utalgatnék neki meg hívnám ide oda sportolni rendszeresen.
2010. aug. 19. 18:56
 58/60 anonim ***** válasza:
Én ronda lányt nem dugnék és a kövér lány = ronda lány
2010. aug. 19. 19:35
 59/60 anonim ***** válasza:

Hát figyu ha szereted akkor mi a kérdés?

Irtó nagy görénység lenne emiatt ott hagyni.

2010. aug. 19. 21:04
 60/60 A kérdező kommentje:

köszönöm, a vége felé a normális válaszokat.

tudom hogy szánalmas, hogy feltettem egy ilyen kérdést, de hiába szeretem, ha nem kívánom...

2010. aug. 21. 14:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!