Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti elhagynátok a barátnőtöket ha nagyon meghízna?

Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 16:59
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
4 hónap alatt? Akkor tényleg beteg lehet, ez nem normális, én anno nagy fogyókúrában voltam, elég sokat leadtam, de nem 4 hónap alatt jön vissza! Az még egy ilyen után is sok. Terveztek kisbabát? Vagy van, hogy nem védekeztek? Nem tudod véletlenül, hogy rendben van-e a vérzése? Ha biztosan nem várandós, akkor tényleg menjetek orvoshoz, nekem is a pajzsmirigy ugrott be.
2010. aug. 19. 17:33
 32/60 A kérdező kommentje:
biztos hogy nem terhes, lent problémái vannak...elméletileg sose lehetne babája.(méhe még megvan)
2010. aug. 19. 17:34
 33/60 anonim ***** válasza:
Ne haragudj ha indiszkrét vagyok, de kifejtenéd ezt bővebben? Érteni fogom ha latinul írod akkor is,ha tudod mi a gond. Talán ez is okozhatja.
2010. aug. 19. 17:35
 34/60 A kérdező kommentje:
elméletileg méhnyakrákja van, HPV, de nekem nem nagyon fejette ezt ki,nem is érdekel, rám nincs hatással.
2010. aug. 19. 17:37
 35/60 anonim ***** válasza:
30 days: "Csípő-derék-hasi zsírpárnák ellen 30 nap alatt 2 ruhaméret csökkenés." Anyum szedte, most úgy néz ki, hogy húúúúúúú! Én is elcsodálkoztam rajta :)
2010. aug. 19. 17:39
 36/60 anonim ***** válasza:
Rákos betegek nem szoktak hízni szerintem. Inkább fogyni...
2010. aug. 19. 17:40
 37/60 anonim ***** válasza:

Állj, állj, állj!

"elméletileg méhnyakrákja van, HPV, de nekem nem nagyon fejette ezt ki,nem is érdekel, rám nincs hatással."

Az előbb azt írtad, hogy jobban szereted az életednél, akkor ez hogyhogy nem érdekel???

2010. aug. 19. 17:42
 38/60 anonim ***** válasza:
Értem. Ez nem okozhat hízást, viszont erre alapozva nem lehet kijelenteni, hogy nem várandós, de gondolom azért már észrevettétek volna, hogy az, így akkor ez nem játszik, szerintem hormonzavar lesz, menjetek dokihoz, és ez komoly. Észrevettél valamit az életmódján, vagy az étkezésén? Sportolt régebben, illetve változott valamit az étkezése?
2010. aug. 19. 17:44
 39/60 anonim ***** válasza:
Hogyhogy nem érdekel??? AZ nagyobb baj hogy meghízott, mint hogy rákos???? AZ nincs rád hatással hogy beteg, csak hogy dagi???? Jaj.
2010. aug. 19. 17:45
 40/60 anonim ***** válasza:
Ezt a 30days-t meg lehet venni gyógyszertárban is?
2010. aug. 19. 17:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!