Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi ideig érdemes várni?
Összevesztem valamin a barátommal, és mondta, hogy szeretne egyedül gondolkodni. Harmadnap felhívott de nem nagyon beszéltünk erről, viszont minden okénak tűnt, aztán másnap elkezdett ignorálni amikor szerettem volna átbeszélni a dolgokat, végül ebből is konfliktus lett. Azóta békén hagyom, leírtam neki, hogy én mit gondolok a dolgokról, ő azt mondta, hogy majd felhív valamikor. Ez kb. 3 napja volt, azóta nem beszéltünk egyáltalán. Egyszer küldtem neki pár screenshot-ot egy játékból amit most játszom és nagyon tetszik, de nem reagált. De egyébként számomra is hasznos gondolkodni egy kicsit egydül, mert korábban nap 6-8 órát voltunk együtt és úgy nehezebb volt átgondolni a dolgokat. Ezzel el is vagyok így egy darabig, meg tiszteletben tartom, ha ő tovább szeretne gondolkodni, de nem igazán tudom, mennyi idő a normális. Egy idő után ha nem hív akkor én is szeretnék elkezdeni továbblépni, mert így attól függetlenül, hogy nem vagyok kétségbeesve mégis bizonytalanságban érzem magam. Én szeretném, ha végül együtt maradnánk, de nyilván csak akkor, ha ő is ezt akarja.
Azt még hozzátenném, hogy a kapcsolatunk elején gyakran volt, hogy "büntetésből" egyáltalán nem beszélt velem napokig, ilyenkor egy hétre is simán eltűnt szóval tudom, hogy nem esik nehezére. Viszont ilyen már nagyon régen volt.
25/N, ő 35/F
Szerintem csak szabadsag kell neki es csinal vmi műbalhèt csak hogy leléphessen néha néha
Szerintem jol elvan és nem rajtad marja magát az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!