Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig érdemes várni egy friss kapcsolatban, hogy kialakuljon a szerelem?
Hány hét/hönap az az idő, ami előtt nem érdemes szakítani, ha alapvetően jó ember, jól kijövünk, semmi komoly gond nincs, de valami miatt mégsincs meg a kellő érzelem.
Tudom, hogy sokan azt mondják, hogy akkor csak szórakozom vele, de nem erről van szó. Ő mondta azt, hogy adjunk időt magunknak, mert a szerelem kialakulásához idő kell.
Kíváncsi vagyok, hogy ti mennyi ideig adnátok esélyt egy ilyen kapcsolatnak?
-.-
Normálisabb emberek megvárják még a kapcsolat ELŐTT, hogy kialakuljanak az érzelmek és utána jönnek össze.
Szerintem igenis van ilyen. Nálam is ez volt. Azóta már exemmel 2 hónapig küzdöttem ilyen se veled se nélküled kapcsolatban mire rájött hogy szeret. Mondjuk ott voltak egyéb tényezők is a háttérben, de az most nem ide tartozik. 2,5 évig voltunk együtt.
Van olyan ismerősöm is aki nagy nehezen kitörve a friendzoneból rávette a csajt hogy legalább próbálják meg, aztán azóta is együtt vannak mert mégis kialakult valami.
Nincs kőbe vésve mennyit illik várni, de szerintem 1-2 hónapnál többet felesleges. Ha addig nem érzed hogy tényleg erős kötelék és vonzalom fűz hozzá akkor már nem is nagyon fog.
Én inkább barátkozott egy sráccal akár fél évig is, de addig nem járok vele, amíg nem tudom biztosan ő kell nekem.
Mert azért elég sokszor nem jön meg a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!