Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy problémám, amit mindezidáig direkt nem mondtam a barátomnak, pedig vele van a bajom. De lehet, hogy most már majd mondani fogom. Szerintetek van okom a nem tetszésre?

Figyelt kérdés

Az exéről ha beszél, mindig valami hülyeséget mond, amibe keveredtek. Buta kalandokat, némelyik veszélyes. Meg egyszerűen csak buta kalandok, buta embereknek, szerintem el tudjátok képzelni. Szerintem kaland a rufting, a bundgee jumping, de nem is csinálok ilyeneket. De a betépés Amszterdamban, meg a munkahelyi hülyeségek nem kalandok szerintem, hanem butaságok.

És mindig ha mesél ilyet, mondja, hogy az anyja hogy örült a szakításnak, meg mennyivel jobban örül nekem az anyukája. Meg magáról is mondja, hogy de jó, hogy megszabadult attól a hülye exétől, akivel folyton ilyenekbe keveredett. Meg hogy de jó, hogy én normális vagyok, velem annyival könnyebb, stb.

De akkor miért nosztalgiázik kb. heti szinten az exével átélt "kalandokról"? Én azt mondom, könnyű Katát táncba vinni, ha értitek. Meg ilyenkor, mikor nosztalgiázik, meg olyankor is, mikor rosszat mond az exére, mindig ugyanazt csinálja: csóválja a fejét, és közben mosolyog, mint a tejbe tök. Látom rajta a tulajdon két szememmel, hogy ezek mind boldog emlékek a számára. Ő ezeket mind élvezte.

Az a benyomásom, hogy ő szeretne változni, de mélyen belül ugyanaz, aki exe mellett volt. Én nem ismerem az exét amúgy. Nem mondom, elhiszem neki, hogy fárasztó volt exével, és velem könnyebb, de szerintem mazochista módon attól még úgy élvezkedett jobban.

2021. márc. 23. 13:15
 1/6 A kérdező kommentje:
Amúgy nem olyannak ismertem meg, mint aki ilyenekbe keveredik. Emlékszem, mikor legelőször mesélt valamit, el se akartam hinni, hogy ő olyanra rávehető volt.
2021. márc. 23. 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Így lép tovább , van akiknél még maradnak kis törmelékek amiket beszéddel dolgoz történetekkel dolgoz fel, aztán szép lassan ezek abba maradnak , bár ha amolyan bálványozásba megy át már ez történet akkor rákérdeznék hogy miért is van kapcsolatban most.
2021. márc. 23. 13:19
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
Így lép tovább , van akiknél még maradnak kis törmelékek amiket beszéddel dolgoz fel, aztán szép lassan ezek abba maradnak , bár ha amolyan bálványozásba megy át , akkor rákérdeznék hogy miért is van kapcsolatban most? *
2021. márc. 23. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Ne haragudj, de én ezt a helyedben nem tűrném. Rendben van egy bizonyos pontig, hogy mehismerjük egymás múltját, előző kapcsolatát, de mindennek van egy határa, legalább is nekem. Csóválja a fejét és mosolyog, szidja, kattantnak nevezi, ezek bizony mind arra utalnak, hogy érez még iránta. Ne vedd magadra, de lehet, hogy az élet, amit mellett él, az számára unalmas és bizony vágyna vissza az exéhez. Azt tudni, hogy miért szakítottak?

Igen, képesek emberek változni, lenyugodni, miután kitombolták magukat, viszont a leírtak alapján a párod még nem gondolta ezt eléggé át és nagyon szívesen bolondozna tovább akár az exszel, akár mással. Egy ideig el tudja ezt nyomni magában, na de meddig?

Akárhogy is legyen, nekem rosszul esne, ha hetente téma lenne az ex. Ha annyira jó neki nosztalgiázni róla, akkor nyugodtan menjen vissza, én nem lennék ilyen szinten kíváncsi a nosztalgiázására.

2021. márc. 23. 13:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hetente felhozni az exed tématt... akkor szinte folyton rajta jár az esze.

Te hasznos jó kislány vagy, anyuka kedvence, de a szenvedély az exhez köti.

De miért kerülöd a témát direkt?

2021. márc. 23. 14:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Húúú, nekem volt egy ilyen exem. :D

Egy ideig hallgattam szinte naponta.... leültünk a tv elé, és úgyanígy mondta, hogy jaj a Vani hogy bírta nézni ezt a fatmagült, meg hogy hogy nevetett rajta....

És egyszer csak fogtam magam és úgy besértődtem meg bevágtam az ajtót rá, hogy csak pillázott. Összekapta magát, és nem beszélt róla többet, max ha én kérdeztem valamit, vagy valami olyan helyzet volt.

Megtanulta... de már így is az exem. :)

2021. márc. 23. 14:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!