Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem kommunikativ?
Parom kepes barkivel barmirol beszelgetni, legyen az egy jo baratja, vagy akar egy idegen. Kiveve engem. Velem egyszeruen nem beszelget semmirol, max ha kerdezem es akkor is csak par szoval valaszol. Ha olyan napja van es nem kezdemenyezem en a beszelgetest, magatol nem mondd semmit, hogy milyen napja volt, stb. Mikor ezt szova teszem neki, csak annyit valaszol mit mondjon, nem tortenik vele semmi, meseljek en (itthon vagyok a 4 hos gyerekkel, szoval nemnagyon tudok neki mirol beszamolni, nem fogom mondani, hogy pl mennyi szaros pelenkaja volt a gyereknek). Ha elkezdek meselni neki, sokszor latom rajta, hogy nem erdekli, untatja a tortenetem. Elkezdtem miatta szamitogepes jatekokkal jatszani, hogy talan az lesz valami kozos pont, de abba is csak kioktatni tud, hogy miért nem igy vagy ugy csinalom (sose erdekeltek engem ezek).
Regebben tok jol el tudtam vele beszelgetni barmirol, nem tudom hova tenni ezt a valtozast, hogy ha nekem van valami bajom, akkor nem segiteni probal rajta, hanem "magadnak csinaltad". Barki kisirhatja a lelki szrjait neki, masoknak segit, tanácsot ad, vagy csak meghallgatja oket. Engem meghallgat ha ugy van, de semmi olyat nem mondd, amivel kicsit is jobb lenne.

Az én férjem is kukamuka, evvan, elfogadtam. A mi fiunk már 4 éves, ő nem hagyja nyugton:)
"nem fogom mondani, hogy pl mennyi szaros pelenkaja volt a gyereknek" - mondjuk ez a lehető legfontosabb infó a gyereketekkel kapcsolatban, viccen kívül. A gyerekorvos is rögtön ezt kérdezi: pisis vagy szaros pelus volt-e.
De az se erdekli. Multheten atfordult eletebe eloszor hasrol hatra a gyerek, az se erdekelte. Mikor elkezdett gagyogni, az se érdekelte.
Egy dolog érdekli ami az, hogy mit tud enni, amit nem maganak kell megcsinalnia.

Nem (csak) az a baj, hogy nem kommunikatív, sajnos. Ezt te is látod szerintem.
Ha megteheted: rendelj kaját és mozdulj ki (tudom, jókor: covid stb.). A te világod a babára és a duzzogó férjedre korlátozódott. Kellenek az ingerek, tőle meg ne várj csodát amíg nem "nőtt bele a kabátba". Nagyon gáz amit csinál: smúzol jobbra - balra, titeket meg le se .... Töltődnöd kell, és akkor tisztábban fogod látni, mennyire társ ő. Remélem, észbekap.

Nagyon sajnálom. :(
Ő ilyen haverközpontú ember. Az első barátom is ilyen volt. Szinte ráismertem a kérdésben, mert ugyanígy viselkedett. Annyi könnyebbség, hogy nekünk nem született közös gyermekünk.
" Elkezdtem miatta szamitogepes jatekokkal jatszani"
Akkor most lépj hátra kettőt. Ő mit tett, hogy legyen közös téma?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!