Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El fog durvulni?Vagy már ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fog durvulni?Vagy már ez is elég durva?Mit tegyek?

Figyelt kérdés

15 éve vagyunk házasok ,van egy gyerekünk.Olyan düh kitörések jönnek időnként rá,azért mert valami nem jön neki össze,hogy kisfiunk is sírva menekül előle,és már én is jobbnak látom ,ha olyankor elvonulok mellöle,mert akkora dühöt látok benne,hogy félek tőle,nem tudom mi jöhet ki belőle.Nagyon ijesztő olyankor.Az utóbbi időben egyre többször előfordul.

Azt mondja én provokálom.De ez nem igaz.Meg azt mondja ,hogy neki mindig sokkal több erőfeszítést kell tennie mindenért,másnak pedig olyan könnyen megy minden.Szerintem ez nem így van.Nagyon hamar elpattan nála a cérna,már a gyerekekkel szemben is ,aki még csak 8 éves.

2021. márc. 22. 20:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
A 18-as vagy szinten egy őrjöngő idegbeteg, vagy egy elnyomott asszony, vagy kamu és direkt írta le. Szomorú, ha valaki azt hiszi, normális az, ahogy a férj viselkedik.
2021. márc. 23. 09:02
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg 18-as, nekem volt ilyen exem. Ő is így kezdte, a végén felkent a falra minden apróság miatt. Mikor megcsalt és lebukott akkor meg a sz.rt is kiverte belőlem, mert hogy én milyen nő vagyok egy rongy egy sz.r mert nem adom meg ami neki jár (aberrált dolgokat akart tőlem kérni az ágyban) és neki állt feljebb ugyan úgy. Szóval hagyjuk már ezt, hogy úgy bánsz a másikkal mint egy kalap fosssssal de még az fusson utánad, hogy beszéljétek meg.
2021. márc. 23. 09:14
 23/28 anonim ***** válasza:
15%

Az éremnek két oldala van. Nem kell kiírni, de gondolkodj el azon kérdező, hogy őszintén figyelembe vetted e, amikor párod még nyugodtan próbálta veled megbeszélni.

Persze nem a tombolás a megoldás. Valakinek ki kell lépnie, ha nem tudjátok megoldani.

2021. márc. 23. 09:21
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen, el fog durvulni és igen, már ez is bőven elég durva. Kérlek, állj meg egy pillanatra és olvasd vissza, amit te magad írtál: A SAJÁT GYEREKE MENEKÜL ELŐLE. Ha nem lépsz ki ebből a helyzetből, helyrehozhatatlan károkat okoz a gyereknek ez a közeg.

Nagyon sajnálom a helyzetedet és sok erőt kívánok a továbblépéshez, ami az én véleményem szerint nem opció, hanem szülői kötelességed.

2021. márc. 23. 09:46
 25/28 anonim ***** válasza:
83%

#23 A tombolás sosem lehet megoldás. Semmire.

Nem állatról, és nem is 3 éves kiscsoportosról van szó, akitől elvették a kedvenc játékát. Felnőtt ember szerepel a kérdésben, aki egyben családapa is.

Ha valaki ilyeneket tesz, azzal én már nem akarnék semmit sem megbeszélni. Talán akkor, ha észrevenné, hogy nem normális a viselkedése, és hajlandó lenne pszichológushoz menni. Ehelyett mit csinál? Már-már profi módon hárít, neki minden nehezebb, soha nem lehet ő a hibás. Tudom, hogy mindenkinek a saját élete a legnehezebb, de neki alapvetően nincs rossz sorsa. Felesége, gyermeke van.

2021. márc. 23. 09:47
 26/28 A kérdező kommentje:

18#

Ebben is lehet valami.De már milliószor próbáltam vele megbeszélni dolgokat szépen.Régebben.De sosem volt alkalmas neki.Azóta sokmindent egyedül kellett megoldanom,itthoni dolgokat.Nekem mindig tekintettel kell lenni,hogy neki mikor jó...most fáradt,most nemsoká dolgozni megy,most pihen...stb.

Most már tényleg nem akarok beszélni vele.Én ezt igaziból már elengedtem.Mondtam is neki,hogy nem tudok már mit csinálni...sok volt a sok negatív hozzáállása dolgokhoz,mindenhez.Sok minden volt amit egyedül kellett megoldanom.Munka,háztartás,gyerek mellett.

De akkor sem kellene gyerek előtt sem dühkitörésekkel reagálni bármire is.Főleg,hogy hozzá sem szóltam csak valamire ideges lett.

2021. márc. 23. 10:12
 27/28 anonim ***** válasza:
27%

Az írod 15 éve vagytok együtt. Régen is ilyen volt?

Nekem apukám kb. 14 éves korom körül őrült meg, akkor a szüleim már 20 éve ismerték egymást. Apukám teljes személyiségváltozáson ment keresztül egyik hónapról a másikra.

Ha nàlatok is ilyesmi van, akkor menjetek el glutén és főleg laktóz és tejfehérje vizsgálatokra, illetve csináltassatok egy hasi uh-t, mert apumnak laktózintoleranciája volt, de akkoriban ezt nem vettük komolyan, úgyhogy lett miatta egy bélfekélye.

Ahogy az meggyógyult, úgy a viselkedése is konszolidálódott.

Persze te tudod, hogy korábban milyen volt, de abból indulok ki, hogyha 15 éve nem váltál el, akkor eddig nem volt ilyen probléma.

2021. márc. 23. 10:15
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy-egy ilyen kérdés mindig tűpontosan mutatja a magyar társadalom állapotát.

Adott egy ember, aki kiszámíthatatlanul állat módjára viselkedik, menekül előle a felesége, menekül előle a gyereke, világos, hogy félnek mindketten.

Ehhez nincs mit hozzátenni azon kívül, hogy menekülj és vidd a gyereket nagyon messzire ettől az embertől.

De nem. Inkább elkezdjük latolgatni, hogy vajon fog-e tovább fajulni a helyzet (kit érdekel? tarthatatlan így is. MIÉRT várná meg bárki a további romlást?) Hibáztatjuk az asszonyt, biztosan nem hallgatta meg, szegény férfi csak megértésre vágyik (?), az éremnek két oldala van (???), netán laktózérzékeny lehet, fáj a kis pocakja, attól vedlik át vadállattá (???).

Engedjük csak el a fülünk mellett a bántalmazás klasszikus, tankönyvi jeleit, miszerint a nő provokálja ki a rohamait, illetve utólag úgy tesz, mintha mi sem történt volna (gaslighting, valaki?). Mikor növünk fel oda, hogy egy-egy ilyen történet hallatán helyén tudjuk kezelni a dolgokat és valódi segítséget tudunk nyújtani relativizálás és áldozathibáztatás nélkül?

2021. márc. 23. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!