Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetoválás miatt durva vita....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetoválás miatt durva vita. Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
Párom nagyon ellenzi a tetoválást, és azt mondta, ha megcsináltatom, akkor szakít velem. Én nem gondoltam, hogy komolyan gondolja, ezért, mivel már régóta szerettem volna, megcsináltattam. Nagyon durván belém állt, megalázott, undorító szavakkal illetett. Szerintetek ez jogos a részéről? Szerinte semmibe vettem az érzéseit és nem adtam a véleményére. Szerintem pedig csak szabályozni akart, holott ez az én testem. Emellett az is baj, ha szóba állok akár férfivel akár nővel, mindenkire féltékeny. Megsértődik ha nem olyanra festetem a hajam, ami neki tetszik, mert én akkor kinek is akarok tetszeni. Egyszerűen megfojt.

2020. dec. 4. 12:19
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
91%
Volt ilyesmi EXEM. Szerintem tobbet nem is kell mondanom.
2020. dec. 4. 12:24
 2/43 anonim ***** válasza:
100%
Hányszor meg lett vitatva itt ugyanez a problémakör. Neked jogod van a tetkóhoz, neked meg ahhoz, hogy elhagyjon. Nem vetted komolyan, megcsináltattad. Akkor ő hagyjon el. Ennyire egyszerű. Senkinek nem kell elfogadnia semmit,amit nem szeretne. Neked sem, neki sem.
2020. dec. 4. 12:28
 3/43 anonim ***** válasza:
100%
2 neki*
 4/43 anonim ***** válasza:
74%

Én sem lelkesednék, ha a párom tetováltatna.

Nem hiszem, hogy ez arról szól, hogy "szabályozni" akar, inkább egy értékrend beli különbség.Az egy mási kérdés, hogy eltérő értékreddel mennyire jó párkapcsolatot fenntartani.

Az szerintem nagyobb gáz, hogy a többi emberre féltékeny, az már nem értékrend különbsége, de akkor meg a tetkos sztori a lehető legkisebb probléma

5/43 anonim ***** válasza:
83%
A tetováláskérdés itt a legkisebb probléma, már akkor ki kellett volna rúgnod amikor nekiállt féltékenykedni. Nem értelek, mire számítasz egy ilyen embertől?
2020. dec. 4. 12:29
 6/43 anonim ***** válasza:
20%

Én kivancsi lennék egy tetolvált lányra.:D

A pasid egy nyavajgos pöcs.Mehet azt keressen egy templombajáros kis ribit.:D

Neked meg jut jobb is egy ilyennél.;)

2020. dec. 4. 12:51
 7/43 anonim ***** válasza:
81%

6: nyilván rögtön tudsz is valakit, aki jobb lenne... és annak meg annyira mindegy, hogy rögtön bevállalná a kérdezőt, nem számít neki az sem, hogy hogy néz ki, hogy gondolkozik, csak nő legyen...

szánalmas

2020. dec. 4. 12:54
 8/43 anonim ***** válasza:
42%
En sem birom a tetovalast, iszonyat lecsuszott proli dolognak tartom. Az exem is csinaltatott, pedig tudtara adtam, hogy ez gaz. Ex lett belole. Nem csak emiatt, de ez komoly tores volt a kapcsolatban. O volt a no.
2020. dec. 4. 13:11
 9/43 FoxtrotLidérc ***** válasza:
64%

Kérem a vörös vihart.

Kérdező. Hogyan vezetted fel párodnak a tetkótémát? Mióta szeretted volna? Volt-e valami apropója (szeretett családtag emléke, mérföldkő az életedben, etc) Sajnos erről kevés az infóm, látatlanban pedig nem akarok semmit összef*szkodni.

A párod reakcióját ha akarom értem, ha akarom nem. De inkább nem. Akkor tudnám elfogadni valamelyest, ha 1.) nem ilyen okádék módon közli a véleményét, 2.) vagy kompromisszumos megoldást vezet fel (kisebb tetkó, más tetkó, etc.), 3.) vagy esetleg felajánlja hogy pl jobban odafigyel a preferenciádra, és ami téged zavar, arról lemond. Nem az, hogy instant

Nekem ebből a szempontból könnyű dolgom van. Párommal kölcsönösen megbeszéljük egymással ha valami drasztikusabbat akarunk változtatni magunkon. Figyelembe vesszük, tiszelletben tartjuk a másik preferenciáit (ODA-VISSZA) de a végső döntést egymástól függetlenül hozzuk meg magunkkal kapcsolatban. Nem azért, mert "becsicskulunk a másiknak", vagy mert el akarjuk nyomni a másik személyiségét, hanem mert fontosnak tartjuk azt, hogy a párunk idővel ne egy idegent lásson bennünk. Ha pedig nagyon kiélezett volt a helyzet (igen, ebből a szempontból mi sem vagyunk teljesen mérvadóak), akkor idáig még mindig találtunk olyan megoldást, hogy a kecske is jóllakik, a káposzta is megmaradjon. De arra még nálunk sem volt példa, hogy ilyen "késhegyre menő" vita kerekedjen valamiből. Párod nagyon rosszul reagálta le a dolgot. Valahol úgy érzem, hogy igazán nem is akart téged megérteni...

Na, kérem azokat a nullákat! :D

2020. dec. 4. 13:13
 10/43 anonim ***** válasza:
57%

Látszik mennyire szeretett... Figyelj, ne szomorkodj, nem kár érte és most nem is csak a tetoválás miatt. Másban is befolyásolt, féltékenykedett és azt írtad, hogy ezekkel megfojtott. Jobb lesz ez így.

Amúgy én se vagyok oda a tetoválásokért, de ha a párom nagyon szeretne egy kisebb mintát, biztos nem hagynám el ennyi miatt.

2020. dec. 4. 13:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!