Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetoválás miatt durva vita....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetoválás miatt durva vita. Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
Párom nagyon ellenzi a tetoválást, és azt mondta, ha megcsináltatom, akkor szakít velem. Én nem gondoltam, hogy komolyan gondolja, ezért, mivel már régóta szerettem volna, megcsináltattam. Nagyon durván belém állt, megalázott, undorító szavakkal illetett. Szerintetek ez jogos a részéről? Szerinte semmibe vettem az érzéseit és nem adtam a véleményére. Szerintem pedig csak szabályozni akart, holott ez az én testem. Emellett az is baj, ha szóba állok akár férfivel akár nővel, mindenkire féltékeny. Megsértődik ha nem olyanra festetem a hajam, ami neki tetszik, mert én akkor kinek is akarok tetszeni. Egyszerűen megfojt.

2020. dec. 4. 12:19
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Mar bocs de full ismeretlenkent honnan tudod h a kerdezo exe mire kepes?

2020. dec. 5. 00:40
 42/43 Savlekotő ***** válasza:
Már elnézést de eleve minek voltál vele egy percig is,gondolom az elején is ilyen volr, volt tettlegesség is hogy így fosol az fix,sztem a tetkóval te menekülni akartál .. Részvétem.
2020. dec. 5. 03:16
 43/43 anonim ***** válasza:
Engem anno fél évig zaklatott az exem. Kitartonak kell lenned és nagyon fontos hogy ne reagálj semmire. Azt batoritasnak veszik ezek a sggfejek még akkor is ha csak azt írod neki hogy hagyjon békén.
2020. dec. 5. 05:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!