Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetoválás miatt durva vita....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetoválás miatt durva vita. Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
Párom nagyon ellenzi a tetoválást, és azt mondta, ha megcsináltatom, akkor szakít velem. Én nem gondoltam, hogy komolyan gondolja, ezért, mivel már régóta szerettem volna, megcsináltattam. Nagyon durván belém állt, megalázott, undorító szavakkal illetett. Szerintetek ez jogos a részéről? Szerinte semmibe vettem az érzéseit és nem adtam a véleményére. Szerintem pedig csak szabályozni akart, holott ez az én testem. Emellett az is baj, ha szóba állok akár férfivel akár nővel, mindenkire féltékeny. Megsértődik ha nem olyanra festetem a hajam, ami neki tetszik, mert én akkor kinek is akarok tetszeni. Egyszerűen megfojt.

2020. dec. 4. 12:19
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le mindenhonnan. Te jártál jobban, hidd el. Legalább kiderült milyen ember is valójában.
2020. dec. 4. 14:11
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok . "Továbbra is zaklat, üzenetekkel bombáz, amiben engem hord le a sárga földig, mellette magát Isteníti, hogy mennyit köszönhetek neki, mennyi mindent tett értem az évek alatt, én meg hálátlan sz.r vagyok, mert ezt tettem."

Szard már le 😁

Kérdezd meg tőle,hogy szeretné-e,hogy szobrot csináltass róla,a tökeletességről. Idióta barom az ilyen. Most azért zaklat,mert sérti a büszkeségét,hogy kidobtad.

2020. dec. 4. 14:12
 23/43 anonim ***** válasza:
30%
Kamu... az elején még együtt voltatok, most meg kiderül, hogy már kidobtad... legközelebb gondold alaposabban végig
2020. dec. 4. 14:13
 24/43 anonim ***** válasza:
78%
Miért kamu? Meddig tart feladni valakire a kabátot? Semeddig 😁 főleg ha patkány módon viselkedik. 2 perc alatt kilehet adni az útját.
2020. dec. 4. 14:16
 25/43 A kérdező kommentje:

23-as

Mondtam neki, hogy innentől hagyjon békén. Azaz attól, hogy ezt kiejtette a száján apukámról.

Onnantól 1 hétig nem beszéltünk és most megint újra megkeresett, és azóta is bombáz az üzeneteivel.

Jogos, rosszul fogalmaztam az elején. Számomra már ex, sőt mivel nem ez az első ilyen kiborulás a részéről, egy ideje már így tekintek rá.

Csak nem képes ő ezt felfogni.

Hogy lehet valakit végleg leállítani, ha félek tőle?

Komolyan én azt is kinézem belőle, hogy megöl. Ezért nem merek erélyesebb lenni.

2020. dec. 4. 15:32
 26/43 anonim ***** válasza:
16%

Azt mondta nagyon ellenzi a tetoválàst,azt is mondta,hogy elhagy,ha megcsináltatod.

Te megcsináltattad.

Tartotta a szavát:Elhagyott.

Nem értem,hol itt a probléma?

Keress olyat,aki teljesen lexarja,hogy mit csinálsz magaddal,és másokkal,és mindenre csak bólogat.

Akkor nem kerülsz ilyen helyzetbe.

2020. dec. 4. 15:33
 27/43 A kérdező kommentje:
De nem tartotta a szavát, zaklat.
2020. dec. 4. 15:43
 28/43 anonim ***** válasza:
64%

Hat akkor goodbye a pasidnak nem az a baja hogy nem vetted figyelembe hanem egy kontrollmanias f...sz kulinben nem feltekenykedne a semmire.

Az en exemnek se tetszett a tetko megcsinaltam aztan nem ezert szakitottunk. Elfogadta h van mert felnőtt ember. A mostani paromnak nincs tetkoja de semmi baja nem volt az enyémekkel. Azt mondta amig nem arcra vagy mellre tetovaltatok addig nem zavarja.

2020. dec. 4. 15:45
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Ja,akkor ez újjabb story!

Hívd a rendòrséget.

2020. dec. 4. 15:47
 30/43 anonim ***** válasza:
Sztem jól tetted h azt csináltad amit te szerettél volna, függetlenül attól h pl nekem se tetszik a tetkó. Kiálltál magadért. Ez igazából nem kéne h szakítóok legyen, de ha ő emiatt menni akar hagy menjen. Nálam is volt hasonló. A férjemnek csak a hosszú haj tetszett, miatta nem vágattam le hosszú évekig. Kellett neki, de soha egy szóval sem dícsérte, csak legyen ez volt a lényeg. Aztán egyszercsak 12 év után fogtam magam és fül alattira levágtam. Sok minden közrejátszott, igazából azóta nem érdekel neki mi tetszik, úgy csinálom h nekem jó legyen, régen is ezt kellett volna, akkor már lehet ő is lelépett volna. Szóval jól csináltad.
2020. dec. 4. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!