Azta :D Sebtetoválás de milyen! Mit szóltok ehhez? Durva
2013. jún. 12. 10:11
1/16 anonim válasza:
jó ronda, nőként undorítónak találom hozzád sem érnék és ezzel még rengetegen lehetnek így :)
2/16 anonim válasza:
Hát... jó durva! De egyébként ez tetszik valakinek? Ok, pár birkának, de én biztos nem csúnyítanám el az ép bőröm. Fúújjj... Brutális. És nem igaz, hogy nem fertőzödik el. Végülis nyílt seb!
3/16 anonim válasza:
Fújjjj! Komolyan mondom még a hideg is kirázott!
5/16 anonim válasza:
Nekem tetszenek,de nem lesz soha.Rondán hegesedek,undorító lenne a végeredmény:(
6/16 anonim válasza:
nem tetszik, ijesztő, de ha valakinek ez minden álma engem nem zavar.
8/16 anonim válasza:
Ilyen tetoválás kevés európai emberen hegesedik szépen, nálunk ha csináltatna valaki alig látszana az ábra, ez a fajta hegtetoválás mondhatni Afrikában őshonos, ott rang alapján készítenek el mintázatokat akár pár hónapos kis gyerekre is
Nálunk semmi jelentősége nincs attól hogy szikével csinálják, olyan mint a hagyományos tintás tetkó
De felesleges
21/F
9/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a hegtetkó. Kérdező inkább olyan képet tegyél be, ahol már gyógyult állapotban van a kész mű és nem frissen nyúzva.
10/16 anonim válasza:
na épp ezt akartam én is mondani, hogy ez még bizony nem a végkifejlet...láthatnánk erről olyan képet is, amelyen már a bőr begyógyult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!