Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ennyit aludni?
Figyelt kérdés
Egész nap ülő munkát végez párom egy irodában ami nem is annyira fárasztó szellemileg sem fizikailag.
Ha egy hétvégét teljesen pihenessel tölti akkor is az első munkanap után olyan fáradt hogy meg akar halni.
Most hogy karanténba van eddig minden nap éjféltől 11 délig alszik már 4.napja. Napközben semmit nem csinál max. 1 óra házimunka..ezenkívül tv és telefon.. 33f
2021. márc. 22. 18:47
1/10 Noren1989 válasza:
Karanténban van,a.k.a beteg?
A covid-ra kimondottan mondjàk az aluszékonysàgot...
2021. márc. 22. 18:49
2/10 anonim válasza:
Szerintem lehet normális. Egy szellemi munka is lehet nagyon fárasztó. Ha tartósan ilyen akkor ott viszont más gond lesz. (Pl mozgásszegény életmód is közre játszhat ebben.)
2021. márc. 22. 19:13
3/10 anonim válasza:
Én covidos vagyok, különösképpen nem érzem magam betegnek. De fáradt vagyok, "betegek a szemeim". Egész hétvégén csak fetrengtem itthon becsületesen (hivatalos teszt eredményem még nincs, csak gyorsteszt). Mind a két nap 11-12 órát aludtam.
2021. márc. 22. 19:21
4/10 A kérdező kommentje:
Hál istennek nem beteg, és igen semmit nem mozog de nem is akar, Hiába hívtam..van rajta némi felesleg is
2021. márc. 22. 19:22
5/10 anonim válasza:
Az egész napos ülés, punnyadás is tud ám fárasztó lenni. :( én szeretek sportolni, edzeni, szabadban lenni, de sajnos uncsi, monoton, irodai munkám van. Majd' elalszom munka közben.
2021. márc. 22. 19:26
6/10 anonim válasza:
Nem mindenki egyforma fizikálisan, de azért nemhiszem, hogy normális ha valakinek egészségesen nincs annyi lélekereje hogy ne aludja át a napot. Ez ezért egy kapcsolatot is ki tud nyírni. Van egy ilyen kolléganőm, aki már este 8-kor alszik, nem is értem akkor hogy jut ideje a párjára?
2021. márc. 22. 19:46
7/10 anonim válasza:
igen, normális. Monoton unalmas munka néha fárasztóbb mint a fizikai.
2021. márc. 22. 20:04
8/10 anonim válasza:
Majdnem írtam, hogy lehet terhes, de akkor nézem, hogy 33f. 😅
Akkor csak tipikus pasi.
2021. márc. 22. 21:08
9/10 anonim válasza:
Normális. Mindenkinek mások az alvásigényei. Pl a stressz (ami kb most a covid miatt mindenkire igaz) is lefáraszthatja az embert és nő az alvásigénye. Én pl 10 órát minden nap alszom minimum. Ilyen a szervezetem. Enélkü fáradt vagyok.
Persze ha van gyanú arra hpgy betegség áll a háttérben, érdemes kivizsgálni
2021. márc. 22. 21:51
10/10 anonim válasza:
Lehet depresszív hangulattól. Lehet vitaminhiánytól. Lehet a covidtól, hiába nincs más tünete.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!