Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsunk? Van értelme együtt lenni? Nem tudom, hogy mit tegyek.

Figyelt kérdés

23F

19L

1 év, és 3 hónapot vagyunk együtt.

Én ezt már pszichikailag nem bírom. Nem foglalkozunk egymással, nyomjuk a telefont mind a ketten. Ha szeretnék vele valamiről beszélni, nincs ideje, hadjam őt békén.

Mikor délutános műszakom van, délelőtt online tanul, és este mikor haza jövök már alszik. Nem tudok vele foglalkozni, nem simogathatom őt, se semmit mert ideges. Nagyon sok türelmem van hozzája. Múltkor úgy felidegesített, jövök este haza munkából, és azt mondja, hogy fáradt. De bezzeg aludt 2 órát délután. És azt mondja, hogy fáradt, és azt mondta, hogy 2 órát aludt. Okés aludjon, de mikor jövök haza este had simogassam őt. Aztán felidegesített, mondom mi bajod van? Menjek haza? Éjfél volt. Mi történik veled? Miért nem foglalkozol velem? Ez kapcsolat? És sírt. Hogy ne legyek agresszív és pszichopata. Mondom nem vagyok se agresszív se psychopata. Mondom neki, nem foglalkozol velem délelőtt és este sem, ez okés. És nem mondott semmit, csak hogy agresszív vagyok és psychopata. Múltkor azt mondta hogy menjek a pcsba, mert nem hagytam öt aludni. Tegnap még azt mondta, hogy tartsam a pcsmot. Nem verem őt, se semmi, de múltkor megfogtam a kezét. Viselkedj normálisan mert tényleg szakitok veled. Nem mondott semmit. Mondom neked ez mindegy? Hogy nem, de mit csináljon. Valamit nem csinálok meg és pszichopata és agresszor vagyok. Nagyon meg szokta ezeket a szavakat nekem mondogatni. A szex számomra nem jelent egyáltalán semmit (persze ő erről nem tud, teszem úgy, hogy élvezem, de már jó ideig nem élvezem). Az elején élveztem, de utána nem érzek azóta semmit szex közben. Gondolok más nőre, hogy élvezzek el. Mindig azt mondja hogy nézegetek más lányok után. Mondom írogatok valakikkel? Mondom nem. Akkor mi baj van? Mindenért én vagyok a hibás. Valamit nem csinálok meg amire megkér akkor pszichopata vagyok és agresszor. Úgy viselkedik mint egy gyerek. Mindenen megsértődik, sír.

Mit tegyek?

Szakítsunk?

Mi tévő legyek?

Mi a véleményetek?

2021. márc. 21. 16:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ööö... szakítsatok minél hamarabb. Tök fiatalok vagytok és világosan látszik, hogy nem egymásra vágytok. Igazából mi értelme ennek a kapcsolatnak? Mi változna fél év múlva?
2021. márc. 21. 16:12
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt elég nehéz követni, de a kapcsolatnak sincs semmi értelme.
2021. márc. 21. 16:15
 3/16 A kérdező kommentje:
Kérdezem tőle miért nem szakítasz velem? Hogy NEM akar ő lenni a hibás. Hogy inkább én szakítsak vele ha akarok
2021. márc. 21. 16:16
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd meg a tanácsát!
2021. márc. 21. 16:19
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg mire vársz? Kajak megkér arra hogy szakíts vele

Mi a loszart vársz

Szakíts vele es ennyi

Te leszel a hibás? Hat legyél

Vagy maradj benne egy szar kapcsolatban

6/16 Noren1989 ***** válasza:
36%
Minek is költöztél össze egy 19éves lànnyal?
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele
2021. márc. 21. 16:38
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A csaj már rég el van hideglve tőled. Én viselkedtem akkár így, amikor már rettentően idegesített a párom és ki is voltam már ábrandulva belőle, de valahol magamnak se akartam beismerni még.
2021. márc. 21. 17:43
 9/16 anonim ***** válasza:
83%

Ne, inkább vegyél neki egy gyűrűt, és csináljatok három gyereket.

Persze, hogy szakítsd!

Mindkettőtök viselkedése problémás.

"Múltkor úgy felidegesített, jövök este haza munkából, és azt mondja, hogy fáradt. De bezzeg aludt 2 órát délután. "

Ebből nekem az jön le, hogy te döntöd el, mennyire fáradt? Ha már aludt 2 órát délután, akkor nem is lehet fáradt, és azt kell csinálnia, amit te mondasz? Ha a szex sem jelent semmit, akkor miért ennyire fontos neked, hogy simogasd? Nem értem. Az viszont tény, hogy az elnyomó emberek tulajdonsága, hogy mindig jobban tudják, te mennyire vagy fáradt vagy beteg. Eldöntik, volt-e jogod elfáradni, és valóban annyira fáj-e a fogad, mint ahogy mondod. Én nem akarlak semmilyen jelzővel illetve, az üres diagnosztizálgatás is távol álljon tőlem, de az biztos, hogy ez egy nárcisztikus személyiségjegy. Nem mondom, hogy személyiségzavarod van, mert nem ismerlek, és orvos sem vagyok, de jobb, ha a következő kapcsolatba ezt a tulajdonságot már nem viszed magaddal.

2021. márc. 21. 18:04
 10/16 A kérdező kommentje:
Mit csinálok rosszul?
2021. márc. 21. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!