Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből még lehet normális kapcsolat? Valakinek van
hasonló tapasztalata? Tanácstalan vagyok!
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 3 hónapja vagyok együtt egy férfival,aki az elején tipikus álom pasinak tűnt, láttam benne valamit, azért is jöttem vele össze mert azt láttam tenyleg kellek neki és odavan értem. Aztán ahogy múlt az idő teljesen más lett,nem kereste már a fizika kontaktust úgy, egyre többször beszélt tiszteletlenül, és állandóan veszekedtünk(persze voltak jó pillanatok is). Talán a pandémia is közre játszik hogy nem volt meg a kellő randizási/ismerkedős időszak,de bennem még is kialakultak már érzések, szerintem részéről annyira nem. Most egy veszekedésnél elmondtam neki hogy mik a problémáim hogy pl sokszor érzéketlen,kritizál(dicsérni soha). De azt láttam rajta hogy nem nagyon érdekli, mindig azt mondja hogy ez neki sok amit én csinálok mert úgy viselkedek mintha már évek óta együtt lennénk pedig csak alig 3 hónapja. (Ezt sem értem igazán például). Most megbeszéltük hogy szünetet tartunk ,neki igazából mindegy lett volna az is ha szakítunk szerintem... azt láttam rajta nem nagyon érdekli. Viszont sokat vesz ajándékot meg ilyeneket,akkor ezt miért csinálja ha ennyire nem érez semmit? Mikor még összejöttünk azt mondta az egyik barátja hogy sokan összetőrték a szívét és hogy én ne tegyem. Ennek ellenére pont most az ellenkezője történik. Ha ennyi csalódás érte engem miért nem becsül meg? Meg azt is mondta hogy nem szereti a nyálas dolgokat meg nehezen lesz szerelmes, de kérdezem én az mióta nyálas ha kedvesek vagyunk a párunkal és a kedvére akarunk tenni? Persze én sem vagyok tökéletes, sok hibám van de szerintem ezek mellett szerethető is vagyok. Most 2 napja nem beszélünk a "szünet" miatt. Ti mit gondoltok mit kívülálló miért van ez? Lehet ebből még valami? Helyre lehet hozni még? Én nagyon szenvedek most emiatt. Tapasztaltabb nők/férfiak véleménye is érdekelne. (Bocsánat hogy ilyen hosszúra sikeredett) 20/L
Igazából a beszélgetés úgy hangzott hogy a kollégája(nem közeli barátja rosszul mondtam) magától hozta fel hogy én ne törjem össze a szívét, erre mondtam hogy mi van ha ő fogja az enyémet? Erre azt felelte hogy "ahhoz túl buta". Meg azt is mondta hogy csak megjátsza hogy van önbizalma,Igazából nincs. Így hogy lehet nárcisztikus valaki?
Amugy köszönöm az eddigi válaszokat! Nekem még mindig nem áll össze a kép ezek alapján
2021. márc. 21. 15:23
12/18 anonim válasza:
Sokat vesz ajándékot, de nem szereti a nyálas dolgokat. Kissé ez is ellentmondásos.
2021. márc. 21. 15:35
13/18 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom
2021. márc. 21. 15:39
14/18 anonim válasza:
Mi fogott meg benne ha egy jo szava nincs hozzad?
2021. márc. 25. 13:20
15/18 anonim válasza:
Pont erre gondoltam én is.. mihez lehet úgy kötődni,hogy eleve sz@r?
Az első néhány évnek olyannak kellene lennie,hogy a felhők felett jársz.Ehelyett egy elcseszett tipródás ..
Ebben semmi értelme dagonyázni.
2021. márc. 25. 21:13
16/18 anonim válasza:
ne akard teezt megérteni, én se értem, iért büdös a kutyaszar, cskelkrülöm.
" nem nagyon érdekli, mindig azt mondja hogy ez neki sok amit én csinálok" - nem tudom, mi az ami túl sok lehet a másikból 3 hónap után?
Nem vagy te neki fontos, semmijele nincs.
2021. márc. 26. 00:37
17/18 anonim válasza:
Ha már az elején ilyen, mit vársz, megváltoztatni nem tudod őt.
Nem tudom, olyan esetleg lehet -e, hogy "érzelmileg túlságosan rázúdulsz" vagy hasonló.
2021. márc. 26. 10:36
18/18 anonim válasza:
Nem lehet helyrehozni, mert érzéketlen, 3 hónap után így viselkedik, sajnos nincs mit várni tőle. Szerintem Te sem az ajándékra vágysz, hanem hogy legalább ne kritizáljon, modnjuk mégjobb lenne, ha megdícsérne, bókolna. Kerüli a fizikai kontaktust. Jégcsapnak tűnik és még bunkó is, Veled szerintem nincs nagy gond a leírtak alapján, viszont ez a szünet jobb ha végleges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!