Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lehet probléma abból, ha valaki fiatalon "nem
élte ki magát"?
Igen szerintem. Sok lányt(pasiként) ismerek akik első hosszú komoly kapcsolatuk után ribizli kórosok lettek.
Exem 17éveden szűlt,szülei megfogták a gyerek mellől nem mehetett sehová.....Azt mondta 30 felett majd bulizni jár a barátnőivel meg millió terve van...
2021. márc. 21. 13:08
Szerintem ez az ember természetétől is függ. Ha valaki már tiniként is inkább otthon foglalja el magát, mint hogy buliról bulira járjon, akkor minek kellene neki papírforma szerint “kiélni” magát a húszas éveiben, ha amúgy inkább igényelne egy nyugodt párt és csendes estéket helyette? Ez is ugyanolyan idióta társadalmi szabály, mint hogy szüljél vagy ne szüljél gyereket, ha nem-miért nem, ha igen mikor és hol “kell” tartani az életben hozzá, és ha nem úgy csinálod mint mások, akkor hülye vagy és elb.szod az életed.
Szerintem mindenki el tudja dönteni magának, hogy mit akar az életével kezdeni. Aki ki szeretné élni magát, az ki fogja, aki meg nem, az nem, még akkor se ha minden lehetősége megvan rá. Mivel nem vàgyik rá. És nem lesz elb.szott az élete se az egyiknek se a másiknak. Annak lesz elbszott az élete, aki mások elvárásai szerint éli, nem úgy, ahogy ő szeretné.
2021. márc. 21. 13:17
Lehet ilyen probléma. "Aki nem élte ki magát" keresi az ujabb-ujabb félredugási lehetöségeket, hiszen ez még jár neki. Meg olyan is lehet, hogy aki "kiéli magát", az meg továbbra is keresi az ujabb-ujabb félredugási lehetöségeket, hiszen azt szokta. Összegezve: Aki félre akar qrni mindig megtalálja maga számára a felmentést!!!!
2021. márc. 21. 13:18
Én pl nem kerestem a félredugási lehetőségeket, 1-es vagyok. Pedig a legnagyobb bulizós korszakomat éltem, amikor összejöttem az exemmel. Sem előtte, sem alatta nem azért jártam bulizni, hogy ismerkedjek. És mivel nekem ő mindent megadott testi és lelki téren is, eszembe nem jutott volna félredugni, csak mert kíváncsi vagyok.
2021. márc. 21. 13:21
15/22 A kérdező kommentje:
Attól még érezhetem jól magam a kapcsolatban. Tökéletes úgysem létezik, ahol felhőtlen a boldogság. Minden kapcsolat lemondásokkal, kompromisszumokkal jár. Nem hiszem el, hogy akár a legboldogabb párkapcsolatban nem fordul meg az emberek fejében, hogy milyen lenne mással, mit tudna nyújtani másvalaki (akár érzelmi, akár szexuális téren - nekem mondjuk az előbbi fontosabb), főleg 5-10-15 év után, mikor már rég elszállt a rózsaszín köd.
13. Nem értem miért pontozták le. Igaza van. Aki megakarja tenni megteszi, aztán kibúvót keres és a másikat hibáztatja.
2021. márc. 21. 14:01
"Nem hiszem el, hogy akár a legboldogabb párkapcsolatban nem fordul meg az emberek fejében, hogy milyen lenne mással, mit tudna nyújtani másvalaki (akár érzelmi, akár szexuális téren - nekem mondjuk az előbbi fontosabb), főleg 5-10-15 év után, mikor már rég elszállt a rózsaszín köd."
Én elhiszem. Soha nem gondolkoztam el, hogy milyen lenne, ha más anyukám vagy tesóm lenne, mert nekem tökéletesek. De elgondolkoztam, milyen lett volna más apával, mert egy darab szar volt.
Nem mindenki akarja a rózsaszín ködöt, van, akinek a nyugalom és a biztonság kell.
2021. márc. 21. 14:46
Nekem jót tett, hogy voltak tapasztalataim a férjem előtt. Sokkal tudatosabb lettem érzelmi, pénzügyi és szexuális téren is.
Így amikor feltette a nagy kérdést, akkor bennem szemernyi kétség sem volt, hogy őt akarom.
Sokan amúgy vicces, hogy pont szex miatt gondolkodnak el, hogy milyen lenne mással. Ez amúgy tényleg annyit jelent, hogy szex terén nem hozzátok ki egymásból a maximumot, azért érzed ezt.
2021. márc. 21. 16:17
Nem a kiélés fontos hanem az ÖNISMERET és Élettapasztalat. Ahhoz hogy az ember biztosan tudja, hogy mi a jó neki és mit akar az életben, előbb meg kell ismernie önmagát. Ehhez a legjobb út, ha kipróbálja magát különféle helyzetekben, emberekkel, kapcsolatokban. Természetesen önismeret, pszichológus, önfejelsztő könyvek is nagyot segítenek ebben de a személyes tapasztalatot nem helyettesíthetik. Ennek a tapasztalatnak a kimaradása pedig kőkeményen veszélyt jelent a későbbiekben mert egy foylatonos bizonytalanságot fog érezni a személy hogy biztos hogy ez az amit én akarok? Ha már pszichológusokra hivatkozunk akkor Popper is azt mondta hogy a személyiség a konfliktusokon keresztül kovácsolódik ki, ha az ember nem tapasztal hanem egész életében ül a kis burkában a nyugalomban akkor sose tudhajta hogy mik a valódi határai.
2021. márc. 21. 17:48
Nem tudom mennyire off,de nekem egy 1hónapos és egy 4éves kapcsolat után sok problémám volt a tapasztalatlan(kifejtem) lányokkal. Először romantikusnak látszott első (komoly) kapcsolatnak lenni. De rájöttem minden kapcsolat egy tükör is,tapasztalatot szerez mindenki önmagáról,megél olyan szituációkat amit kapcsolaton kívül nem. Vonatkozik a szexre is,ha volt már 1-2parnere előttem megtapasztalta mi az ami jó neki mi nem...nem az történik én próbálok örömet szerezni nekinő meg....
2021. márc. 21. 17:55
Kapcsolódó kérdések: