Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg lehet probléma abból,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg lehet probléma abból, ha valaki fiatalon "nem élte ki magát"?

Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 12:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%
Hm, az én exem félt ettől, amikor összejöttünk. Nekem az első párom volt, neki már voltak kapcsolatai. A végén mégis ő csalt meg 7 év után, nem én őt... 🤷🏽‍♀️
2021. márc. 21. 12:43
 2/22 anonim ***** válasza:
35%

Gondolom te vagy a lány!

Ingen gond szokott lenni, de sok nőt ismerek aki az elsővel van közel 20 éve!

2021. márc. 21. 12:47
 3/22 anonim ***** válasza:
15%
Az ilyet szinte mindig félreviszi a kíváncsiság. Aztán vagy lebukik, vagy nem.
2021. márc. 21. 12:48
 4/22 A kérdező kommentje:
Nem az érdekel, hogy mással milyen a szex, hanem inkább olyasmiken szoktam elmerengeni, hogy más tudna-e "jobban bánni" velem.
2021. márc. 21. 12:52
 5/22 anonim ***** válasza:
92%

Én nem így gondolom. Pszichológusok szerint, nincs ilyen, hogy "kiéli magát". Aki olyan életet élt korábban, az maximum próbálja magában elnyomni a korábbi életvitelt, egy jobb dologért, pl családalapítás. Ezek lesznek a hűséges, "kiélte magát fiatalon" házastársak. Aztán ott vannak, azok akik fiatalon is élték az életet, meg a házastárs mellett is folytatják. És egy másik nagy kategória az, amelyek nem vágynak erre a "kiélésre".

Szerintem van egy átmenet is. Ezek azok, akik szeretnék magukat fiatalon IS kiélni de akkor még korlátozza ebben őket valami (szülők, anyagi helyzet, komplexusok a testükkel szemben, stb), és ha ezek a tényezők felnőve eltűnnek belevetik magukat az életbe. De ők szerintem fiatalon is vágytak erre.

Összességében azt gondolom, hogy ez természet kérdése, nem pedig kíváncsiság.

2021. márc. 21. 12:54
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kérdező, te nem vagy vele elég boldog. Ha boldoggá tenne, ez nem jutna eszedbe. Kicsit megalkuvás amit ilyen érzések mellett csinálsz. Nem jó annyira, de a bizonytalanért (esetleges jobbért) nem hagyod el.
2021. márc. 21. 12:56
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent neked a "jobban bánás"?
2021. márc. 21. 12:58
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez teljesen egyéniségfüggő. Van, aki leél egy életet egy társsal, mást pedig csak a kalandok éltetnek. Megint másoknak csak fiatalon kellenek a kalandok, aztán megállapodnak.
2021. márc. 21. 12:58
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
Na ezt minden gyakoris feminista nőnek megmutatnám mint kérdést, hogy hogy csalják szét a nők szegény férfiakat.
2021. márc. 21. 13:00
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

"Pszichológusok szerint, nincs ilyen, hogy "kiéli magát"."

Én ugyan nem vagyok pszichológus, de szerintem sem.

Kérdező, ha te azon merengesz, hogy mással milyen lenne a kapcsolat, akkor te valamivel nem vagy megelégedve, és ez független attól, hogy előtte hány kapcsolatod volt. Ha szerelmes lennél és jól éreznéd magad, akkor nem azon ábrándoznál, hogy milyen lenen mással, hanem annak örülnél, hogy pont vele vagy és nem is akrasz mással lennei soha.

2021. márc. 21. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!