Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnàl ezen? Kit nem zavarna ez? Vagy mit szólnátok?
Figyelt kérdés
Épp belemelegedtünk a szexbe, ruha lekerül, megcsapott egy bűz. Szóltam neki, hogy erős szaga van. Erre ő, ha zavar engem akkor elmegy fürdeni.2021. márc. 21. 11:58
1/10 anonim 

válasza:

Most azon, ha kicsit megizzadt az még ugy ffias is tud lenni valahol, de ez mellett ugye ismerem at alapveto higiéniáját hogy van, el tudok siklani.
Ha viszont igénytelen netán nemibeteg "állat",akkor sztem mindegy is én lépek nagyon gyorsan
2/10 anonim 

válasza:

Hát azért nyilván nem örülnék neki ha büdös lenne. De vannak ritka alkalmak amikor jó mondjuk edzés után szexelni, olyankor nem várom el hogy illatos legyen.
L
3/10 anonim 

válasza:

Felajánlotta, hogy elmegy fürdeni... Megmondtam volna, menjünk együtt.
4/10 anonim 

válasza:

Ő hol van itt hogy férfi?? És ha nő volt büdös....
6/10 anonim 

válasza:

Szerintem elég gáz. Nekem se lett volna kedvem hozzá.
7/10 anonim 

válasza:

Miért akadnék ki? Mindenki büdös néha, te is. Felajánlotta, hogy lefürdik. Akkor?
8/10 A kérdező kommentje:
Mert nem először éreztem rajta, hogy büdös. Már maskor is raszoltam,mikor lekerült a ruha. Amúgy fürdik minden nap. De akkor is nem érzi,hogy gáz, hogy már másodjára szólok neki. Nekem lesulne a kepemrol a bőr. És így is én érzem magam kínosan,hogy szolnom kell.
2021. márc. 21. 14:53
10/10 anonim 

válasza:

Lehet van valami hormonális betegsége vagy csak nem paszoltok és nem tetszik a természetes illata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!