Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom miért mutogatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom miért mutogatja nekem más nők képeit?

Figyelt kérdés
Nem állandóan, de előfordult már. Átküldi hogy nézzem már meg milyen lógós egy női ismerősének a melle, de azt mondja hogy az enyém tökéletes.
2021. márc. 18. 21:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
őszintén nem tudom elképzelni se, hogy miből gondolja, hogy ez jó ötlet és te majd örülni fogsz neki, csak mert a te melled jobb, mint az ismerősé
2021. márc. 18. 21:15
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
Mert férfi.
2021. márc. 18. 21:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem kérdezed meg tőle??

Itt mindenki olyan kérdéseket tesz fel amelyeket réges régen a párjuktól kéne feltenniük, nagyon jó kapcsolatok lehetnek az olyanok ahol előbb neten kell kérdezgetni mintsem az aktuális párjuktól..

2021. márc. 18. 21:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, azt mondta hogy csak megmutatta nekem .
2021. márc. 18. 21:25
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Eléggé gyenge az EQ-ja. Nyugodtan mondd meg neki, hogy te ebből nem kérsz. Lehet végig se gondolja, mit csinál ezzel.
2021. márc. 18. 22:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem merem elképzelni ezeket a párbeszédeket.
2021. márc. 18. 22:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nézd a jó oldalát, beavat” beszámol mindenről ami vele kapcsolatos.

Az én volt párom” arra se volt hajlandó hogy megmondja milyen volt a napja a munkában.... :((

2021. márc. 19. 00:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Haverként is kezel. Nemcsak nőként.

Exem is csinalt ilyet. Ugy tettem mintha erdekelne más nők csöcse, csak hogy megtudjam valojában mit akar ezzel minek beszélgetunk ilyenekrol miert mutogat más nőket. Es nekem teljesen ugy jött le mintha épp valami srachaverjának nézne.

2021. márc. 19. 06:01
 9/10 anonim ***** válasza:
53%
Buta
2021. márc. 19. 07:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is csinàltam ezt, nőként, mikor volt pàrom.

Ebben a világban élni olyan, mintha egy állatkertben élnél. Látsz valami érdekeset és megmutatod a párodnak. Ha ez egy fiatal csajnak a lógó melle, akkor az, ha egy pasi vicces tetoválása, akkor az. Szerintem ebben nincs semmi, és annak gyenge az eqja(meg az önbizalma), ha azt hiszi attól, hogy a párja más embereket is megnéz a neten, veszélyben kell éreznie magát.

Nem jelent konkurenciát a lógó mellű csaj neked, gondolom ennyit azért tudsz!

2021. márc. 19. 08:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!