Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miért mutogatja nekem más nők képeit?

Miért nem kérdezed meg tőle??
Itt mindenki olyan kérdéseket tesz fel amelyeket réges régen a párjuktól kéne feltenniük, nagyon jó kapcsolatok lehetnek az olyanok ahol előbb neten kell kérdezgetni mintsem az aktuális párjuktól..

Nézd a jó oldalát, beavat” beszámol mindenről ami vele kapcsolatos.
Az én volt párom” arra se volt hajlandó hogy megmondja milyen volt a napja a munkában.... :((

Haverként is kezel. Nemcsak nőként.
Exem is csinalt ilyet. Ugy tettem mintha erdekelne más nők csöcse, csak hogy megtudjam valojában mit akar ezzel minek beszélgetunk ilyenekrol miert mutogat más nőket. Es nekem teljesen ugy jött le mintha épp valami srachaverjának nézne.

Én is csinàltam ezt, nőként, mikor volt pàrom.
Ebben a világban élni olyan, mintha egy állatkertben élnél. Látsz valami érdekeset és megmutatod a párodnak. Ha ez egy fiatal csajnak a lógó melle, akkor az, ha egy pasi vicces tetoválása, akkor az. Szerintem ebben nincs semmi, és annak gyenge az eqja(meg az önbizalma), ha azt hiszi attól, hogy a párja más embereket is megnéz a neten, veszélyben kell éreznie magát.
Nem jelent konkurenciát a lógó mellű csaj neked, gondolom ennyit azért tudsz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!