Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy egy nőnek 10 év együttjárás után könyörögni kell, hogy menjen át hozzá a párja?😂
De milyen szituban?
Mert sosem megy át?
Vagy beteg és azért menjen át?
Vagy mert most épp olyan kedve van a női félnek, hogy nála találkozzanak?
...
Hát az is merőben eltér a normálistól, ha egy pár 10 év után külön lakik.
Amúgy mindig a palihoz mennek?
Kérdés, hogy
- hány évesek
- mégis a 10 év párkapcsolat alatt mit értünk (ha pl. van benne 7 év szexkapcsolat, 8 év "nem találkoztunk, de neten szerelmesek voltunk", 10 szakítás stb., akkor azért más a leányzó fekvése)
- mégis mik a körülmények, ami miatt a másik nem ment át...
azt megértem pl., ha a férfi azért nem megy, mert nála sokkal kényelmesebben elférnek / annyira régi vagy lepukkant a nő lakása, hogy az veszélyes / lakótársakkal, szülőkkel él a nő. Akkor is, ha akkor éppen egyszerűen nem ért rá, jobb dolga volt, megbeszélt programja volt mással, amiről tudott a nő is, beteg vmelyikük.
Ha komoly kapcsolat, nincsenek ilyen gondok, nem 14 évesen jöttek össze, akkor nekem is fura lenne kicsit, hogy együtt sem élnek 10 év után, nemhogy alig találkoznak.
Nekem a 10 év együttjárás a fura.
De ha ebből a szemszögből nézem,akkor a könyörgés már nem is tűnik annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!