Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondol meddig lehet elvilselni amit csinal? (hosszu)
Engem sajnos ugy neveltek, hogy a no dolga haztartast vezetni, gyereket nevelni, stb, ez bennem maradt, igy eltem parkapcsolataim. Mostani parommal van egy kozos gyerekunk, mikor megszultem igert fut-fat ebbe-abba segit. Nem lepodtem meg mikor ez a lelkesedes ket het mulva alabbhagyott, nem ez a lenyeg.
Miota megszultem vettem eszre, hogy milyen is valojaban. Talan bantalmazo. Csendel buntet ha valami nem ugy megy ahogy o akarja, mindenert en vagyok a hibas, miert nem tudom kitalalni a gondolatait, miert bsztatom mikor egesz nap a gep elott ul. Ha ideges lesz uvolt, csapkod, dobal, le se szrja ha alszik a gyerek felette ordibal. Masok elott ugy megtudja magat jatszani, hogy orom nezni. Teljesen az ellenkezojet mutatja az itthoni viselkedesenek. A haverjai elott is siman leorditja a fejem es en vagyok az idegbeteg... Nem birja a piat, ezt tudja o is, megis sikerul egy vagy ket henetne egyszer ugy bebsznia, hogy en szegyenlem magan helyette. Azert is en vagyok a hibas mert szova merem tenni, hogyha iszik, hogy eleg lesz mar. De a haverok velemenye meg az o kedvukbe jarni mindig elorebbvalo, mint mi. Ha mar besokallok es erejesen raszolom, hogy mostmar hagyja abba legyszives a nyomkodasaat a telefonjanak es nezzunk egy filmet vagy valami, inkabb elalszik, hiaba olyat nezunk direkt, ami allitolag tetszik neki. Ez van az evesenel is.. Bele doglene kb hamaganak kene kajat csinalnia, mar larszor megtettem, hogy nem foztem mert osszevesztunk, ha nem elaludt nagykepuen olyan retkek csinalt a konyhaba, hogy takarithattam utana, majd nagy kegyesen mknt egy kiskiraly "na mostmar tudok vegre enni".
Annyi dolga van, hogy talalja ki mit akar enni vacsorara, de ma mar ezt is nehezmenyezte, hogy milyen mar o neki nincs kedve kitalalni hogy mit egyen, eszik amit elerakok. A gyerekhez sose kel fel, a szules utani gyermekagyi szomorusagomra azt mondja ilyen nincs en csak vergodok meg mindig hisztizek mindenen.
Semmirol nem beszelget velem magatol, ha kerdezem is par szoval lerendez es megy bele a telefonba, vagy a szamitogepbe.
Tudom,en vagyok a hulye hogy eddig is turtem neki, de nem tudok hova menni, meg még mindig hiszek abba, hogy megvaltozik. Talan azert hiszek benne, mert mar bocsanatot ker, nem tudom. Mindig mondja, hogy egy istenno vagyok neki, sose akar elhagyni en vagyok elete szerelme. De azt tudom, hogy ez a gyereknek nem hianyzik.
Lepnek, de felek, nagyon szeretem ezek ellenere is, mert karpotol valamivel utana. Nagyon nem jo igy, hogy lehet sajat magamat felebreszteni?
Egyszeruen ugy erzem, hogy ez nem en vagyok, el vagyok keseredve a tehetetlensegtol.

Amúgy igazából mi a kérdés? Mit vársz mit tegyünk? Fogjuk a varázspálcát és üssünk rá hogy változzon meg!?
Ezt elbszatad. Gyereket szültél egy olyan kapcsolatba ahol egy kutyát sem szabadott volna örökbefogadni.
Ez nem lesz jobb, sőt rosszabb lesz.
Komolyan nem tudom mit vársz. Valaki írjon olyat hogy fogd a gyereket és költözz hozzám majd én eltartalak kölyköstől!???
Komolyan nem értem ezeket a kérdéseket.
A leírásból azért kiderült, hogy nem két másoddiplomás emberről van szó.
Nyilván ezek korlátaival kell küzdeni.

Igaz diplomank nincs, de nekem kereskedelmi szakmam es erettsegim van, neki villanyszerelo szakmaja szinten erettsegivel :)
Varni semmit nem varok, talan valaki hozza tud szolni, aki akar ugyan ezen, akar hasonlo temaban lekzudotte sajat magat. Nem kell semmilyen varazspalca, abrakadabra

Erről a pasiról egyetlen jó shzót nem írtál. Talán nem is lehetne. Ha mindazt megteszi, amit leírtál, akkor miért vagy vele? Ja, a gyermek...!
Áruld el: mennyi ideje ismertétek egymást, mielőtt a gyermek megfogant? Bizonyára nagyon rövid ideig, ezért nem tudtad őt a teljes valóságában meg- és kiismerni.
Persze: késő ésszel okos a vitéz, tehát előbb kell gondolkozni, aztán cselekedni. Most már csak abból indulhatsz ki, ami helyzet van. Sokáig úgysem bírod, ő pedig nem fog megváltozni, az biztos.

Ket ev egyutteles utan dontottunk ugy, hogy johet a gyerek.
Sajat magatol nem fog rajonni hogy vele van a baj, szerinte ez normalis es mindenki mas hulye.
De ahogy probalok visszaemlekezni az egyutt eltoltott idore, valamennyire mindig is ilyen volt, de nem ennyire, mint mostansag, vagy lehet most a gyerek miatt kielezettebb lettem az ilyenekre..

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!