Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a párom?

Figyelt kérdés

Nyáron tervezünk össze költőzni. S most akárhányszor vásárlok magamnak mindig megjegyzi, hogy megint csak költekezek, de nem hülyességekre csak akkor veszek ruhát magamnak, ha nagyon szükséges s most csak arc ápoló szereket vettem mert nagyon rossz állapotba van a bőröm. S ezért is beszólt, azon meg teljesen kiakadt, hogy leárazott sminket akartam venni magamnak, mert most mindenhol nagyon jó termékekre vannak 50%-os leárazások. De ezek se nagy összegek lettek volna db-onként 500-600Ft. De ezen is összeveszet velem, hogy mekora hülyeség, de nekem jól esett volna megvenni őket mert már régóta szemezgetek velük. Illetve van amit ki is vonnak a gyártásból. De a legnagyobb bajom, nem ez, hanem félek hogy mikor össze költözünk s valamit veszek a lakásba azért is veszekedni fog velem. Így én nem akarok vele élni amit közöltem vele s erre az volt a válasza, hogy változtat rajta, de nem akarja hogy folyton költekezek, mert akkor nem marad majd semmi pénzem. S kezdem azt érezni fél, hogy majd neki kell eltartania de lesz tartalékom addig amég munkát találok, mert egy másik városba költözünk össze, így viszont a szüleim egyre jobban neheztelik ezt az öletett.

Én meg már nem tudom mit tegyek. Mert ez így nagyon zavar s nagyon fáj. De mellete nagyon szeretem.

2021. márc. 18. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szuper előjele hogy nem kell összeköltözni.

De te most komokyan ezért nem vettél meg vakamit 600ft ért? Ne legyél ostoba

2021. márc. 18. 18:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel a pasival eszedbe ne jusson összeköltözni!!!!

Ne legyél ostoba. Örülj, hogy időben kiderült.

2021. márc. 18. 18:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg nem csak az de ... új városba költöztök honnan vagy te abban olyan biztos hogy amíg találsz munkát addig lesz tartalékod? Azért nem mindenkinek megy az olyan hamar.
2021. márc. 18. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

De gondolom ha ezeket nem venned meg és nem adnál magadra, akkor meg az lenne a problemaja:D

Mert ugye ha valaki igenyes, szep es apolt akar lenni(itt az arcapolo dolgokra gondolok) akkor azert tenni kell:D

2021. márc. 18. 18:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha osszekoltozol vele, keszulj fel ra, h mindenbol a legolcsobbat kell majd venned es 10-20 forint kulonbseg miatt at kell caflatnod majd a masik boltba. Ja es ha uj cipot/ruhat/taskat veszel orakig hallgathatod, h minek szorod a penzt. En meggondolnam ezt...
2021. márc. 18. 19:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Állandó vita lesz a pénz, a kiadások, mire mennyit költötök.
2021. márc. 18. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!