Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha egy nő jóval magasabb a párjánál?

Figyelt kérdés

175 cm magas vagyok, van egy srác akivel hetek óta beszélgetek, és úgy tűnik, hogy kölcsönös a szimpátia. Viszont ő csak 163 cm, ami azért nem kis különbség.

Mennyire tartjátok abszurdnak az ilyen párkapcsolatokat? Attól félek, hogy az utcán mindenki minket bámulna és ujjal mutogatnának ránk...

2021. márc. 18. 14:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem gáz, inkább röhejes.
2021. márc. 18. 19:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen. Őt zavarta.(Utóbb derült ki.) Az alacsony pasik tele vannak komplexusokkal. Úgy próbál kompenzálni, hogy mindenben "le akar nyomni" téged. Ez hosszú távon rendkívül fárasztó és megalázó (neked.) Lehet, hogy ő pont kivétel. Nekem ez a tapasztalatom. Emiatt nem mennék bele. Engem amúgy nem zavarna, azt meg lesz.rom, hogy mások mit gondolnak.

Szintén 175cm nő

2021. márc. 19. 00:49
 13/16 anonim ***** válasza:
12! A férjem 168 cm magam és a tenyerén hordoz. Az ex férjem aki 191 magas volt, szerencsejáték, és riba.c függő volt, és nem mellesleg féltem tőle. Szóval kérlek ne alázd meg az alacsonyabb férfiakat mert te belefutottál néhány dilinyósba! Köszi!
2021. márc. 19. 17:51
 14/16 anonim ***** válasza:
"Lehet, hogy ő pont kivétel. NEKEM ez a tapasztalatom." Ugye érted? Egyébként nem néhányba, csak egybe. Ez el is vette a kedvem a többitől. Meg azt se tudjuk, hogy te hány centi vagy. Nem mindegy. Én jóval magasabb voltam nála.
2021. márc. 19. 19:03
 15/16 anonim ***** válasza:
14! Ok...Akkor biztosan nagyon sikeres leszel a boldogság kulcsával a kezedben...:) Hajrá!:)
2021. márc. 19. 21:06
 16/16 anonim ***** válasza:
2021. márc. 21. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!