Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egy nő jóval magasabb a párjánál?
Figyelt kérdés
175 cm magas vagyok, van egy srác akivel hetek óta beszélgetek, és úgy tűnik, hogy kölcsönös a szimpátia. Viszont ő csak 163 cm, ami azért nem kis különbség.
Mennyire tartjátok abszurdnak az ilyen párkapcsolatokat? Attól félek, hogy az utcán mindenki minket bámulna és ujjal mutogatnának ránk...
2021. márc. 18. 14:05
1/16 anonim 

válasza:

Szerintem ez gáz, én nem mennék bele ilyen kapcsolatba, ám ha titeket nem zavar, akkor tök jó, ne törődjetek más véleményével...
2/16 anonim 

válasza:

Ha téged nem zavar a különbség, akkor le kell tojni mások véleményét! :)
4/16 anonim 

válasza:

Én nem érezném jól magam de ez en vagyok.
5/16 anonim 

válasza:

Sose ertettem miert volna ez gaz, sztem teljesen ok
6/16 anonim 

válasza:

Ha mutogatnak akkor a sajat kulsosegekre epulo kapcsolatukba kellene kicsit szetnezniuk...
7/16 anonim 

válasza:

Szerintem nem gáz. Lehet, hogy én is megnéznék egy ilyen párt az utcán amúgy, de nem azért, mert elítélem őket, szimplán csak azért, mert nem megszokott látvány.
8/16 anonim 

válasza:

Hát én inkább lennék együtt egy nálam alacsonyabb de nagy lelkű férfival mint egy magas arrogánssal.
9/16 anonim 

válasza:

Ez nekem már nem férne bele.
A párom alacsonyabb nálam kb 5 centivel, ami tök oké, imádom és nem cserélném le senkire :), de 12 centi az nem kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!