Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek nagyon pici a melle?

Hat en a lany helyeben azt mondanam hogy "oke, de te fizeted a mutetet" aztan te odaadod a zsozsot en pedig lelepek a francba a kis melleimmel es a zsével
Tanacs: nőj fel cimbi, nem lesz ez igy jo
Tanacs ara: 5k
Utald at majd, koszi
Udv: egy kismellu lany a sokbol, aki fogja a fejét az ilyen idiotakon

Hujjuj, exem ezt így előadta nekem (31 éves "férfi" volt akkor)
Hát, nem véletlenül ex, szerintem ez irtó nagy taplóság.
Ha nem tetszik, hogy kicsi a melle, keress valami csöcsös nőt, de ne a csajodat alázd már meg.

Miért emelted ki a kérdést?
Az eddigi 23 válaszoló többségének a válasza nem elégít ki? Nem nyitották fel a szemeid, hogy nagy tapintatlanság egy fiatal nőtől, aki talán még fejlődésben van ilyet kérni.
Mi lesz, ha pár hónapon belül dobod őt, ő meg ott marad a szilikonjaival?
Tudod azt, hogy idővel a nők mellei nagyobbodnak (nagyobbodhatnak) szülés után vagy nélküle is?
Ffi.

Még az is hagyján lenne, ha a feleséged lenne és 20 év házasság lenne mögöttetek. Akkor még lehet el is gondolkodna a nő rajta. De belegondoltál már abba, hogy az aktuális fasziért miért feküdne kés alá?
Szerintem mondd meg neki kerek perec, hogy menjen műtétre mert így nem tetszik, aztán ha van esze, ott is hagy.

Az attól függ. Mindenki hurrog, de ha egy egyébként is vékony csaj szénné sportolja meg diétázza magát és ennyi melle marad: [link]
akkor is olyan csuda gonosz dolog megkérdezni, nem műtteti -e meg?

Igen az. A műtétnek meg van a maga kockázata, bele halhat, felléphet nála BII, ALCL, elfertőződhet a seb, szeróma is kialakulhat, ruptúra és még sorolhatnám mennyi mindent okozhat. Persze ezek nyílván nem mindenkivel történnek meg, de szerintem undorító bárkit is ilyen kockázatok vállalására kényszeríteni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!