Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmnek nagyon pici a melle?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek nagyon pici a melle?

Figyelt kérdés
A barátnőm fogyott is és amúgy sem voltak nagy mellei és eléggé zavaró. Nem akarok vele szakítani. Hogy vezessem fel neki hogy szeretném hogyha megcsináltatná a melleit?
2021. márc. 17. 19:22
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
96%

Hat en a lany helyeben azt mondanam hogy "oke, de te fizeted a mutetet" aztan te odaadod a zsozsot en pedig lelepek a francba a kis melleimmel es a zsével

Tanacs: nőj fel cimbi, nem lesz ez igy jo

Tanacs ara: 5k

Utald at majd, koszi

Udv: egy kismellu lany a sokbol, aki fogja a fejét az ilyen idiotakon

2021. márc. 18. 12:02
 22/45 anonim ***** válasza:
96%
Haver, a kismellek a legjobbak. Feszesek, aranyosak.:3 Nem tudod, miről mondasz le.
2021. márc. 18. 17:02
 23/45 anonim ***** válasza:
96%

Hujjuj, exem ezt így előadta nekem (31 éves "férfi" volt akkor)

Hát, nem véletlenül ex, szerintem ez irtó nagy taplóság.

Ha nem tetszik, hogy kicsi a melle, keress valami csöcsös nőt, de ne a csajodat alázd már meg.

2021. márc. 19. 14:25
 24/45 anonim ***** válasza:
100%

Miért emelted ki a kérdést?

Az eddigi 23 válaszoló többségének a válasza nem elégít ki? Nem nyitották fel a szemeid, hogy nagy tapintatlanság egy fiatal nőtől, aki talán még fejlődésben van ilyet kérni.

Mi lesz, ha pár hónapon belül dobod őt, ő meg ott marad a szilikonjaival?

Tudod azt, hogy idővel a nők mellei nagyobbodnak (nagyobbodhatnak) szülés után vagy nélküle is?

Ffi.

2021. ápr. 16. 11:27
 25/45 anonim ***** válasza:
56%

Még az is hagyján lenne, ha a feleséged lenne és 20 év házasság lenne mögöttetek. Akkor még lehet el is gondolkodna a nő rajta. De belegondoltál már abba, hogy az aktuális fasziért miért feküdne kés alá?

Szerintem mondd meg neki kerek perec, hogy menjen műtétre mert így nem tetszik, aztán ha van esze, ott is hagy.

2021. ápr. 16. 13:14
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek olyan csajt aki nekem sírt hogy a pasija szerint meg kéne csinaltatnia. Majd rá is beszélte. Azóta már árkon bokron túl van a csaj a két új lufival, a pasi meg pislog csak és most kereshet új cicis nőt magának. :)
2021. ápr. 16. 14:48
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Neked meg a pöcsöd kicsit, szóval pont illetek egymáshoz. Vagy nem mondta? Ő legalább udvarias.
2021. ápr. 16. 19:38
 28/45 anonim ***** válasza:
15%

Az attól függ. Mindenki hurrog, de ha egy egyébként is vékony csaj szénné sportolja meg diétázza magát és ennyi melle marad: [link]

akkor is olyan csuda gonosz dolog megkérdezni, nem műtteti -e meg?

2021. ápr. 16. 19:48
 29/45 anonim ***** válasza:
100%

Igen az. A műtétnek meg van a maga kockázata, bele halhat, felléphet nála BII, ALCL, elfertőződhet a seb, szeróma is kialakulhat, ruptúra és még sorolhatnám mennyi mindent okozhat. Persze ezek nyílván nem mindenkivel történnek meg, de szerintem undorító bárkit is ilyen kockázatok vállalására kényszeríteni.

2021. ápr. 16. 20:13
 30/45 anonim ***** válasza:
0%
29: A "megkérdezni" és "kényszeríteni" szerintem nem ugyanaz.
2021. ápr. 16. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!