Barátnőmnek kicsi a melle 1 tenyérre pont elég de kicsit több kéne szerinte is. Mikor nő meg? Hogy lehet felgyorsítani? 16F barátnőm 16L
Fogamzásgátlóval, de az nem garancia, és nem is biztos, hogy szedheti barátnőd.
Amúgy kb három méret különbség van a két kép között.
"kicsit több kéne". Ha nem tetszik keress másik csajt, bár nem hiszem el, hogy eddig nem láttad, és ha eddig jó volt, most már nehogy ne tetsszen.
barátnődnek és neked inkább pszichés problémái vannak.
természetes, hogy a nők sokfélék, és vannak vékonyabbak, kisebb mellűek, akik ettől függetlenül ugyanúgy értékes és vonzó nők lehetnek, mint bárki más. csupán a közhiedelem és a reklámok nem ezt hirdetik. ma már egyre több 16-18 éves egészséges lány tervez mellplasztikát.
ha együtt vagy vele, de nem tetszik neked, az inkább párkapcsolati probléma. ha nincs vele bajod, akkor inkább meg kellene nyugtatnod, hogy neked így is jó. ha egy párkapcsolat ezen áll vagy bukik, nem érdemes fenntartani.
Most hogy nézem tényleg nagy a különbség a 2 kép között :D
az 1. képnél nagyobb 2.nál kicsit kisebb a melle. sajnos nem találtam rá pontos képet, de hát őt mégse fényképezhetem le :D
és ne higgyétek, hogy nem tetszik
Szeretjük egymást nagyon
Ő csak megemlítette, hogy kicsi, lehetne nagyobb és igazából nem bánnám ha mondjuk ekkora lenne:
De legalább ekkora: mert ez is nagyobbnak tűnik
Klasz hogy kilinkeled más csajok melleit:D
Ezt a csajod is tudja? :D hogy ilyeneket nézel?
egyébbként többet érnénk vele ha az ő ciciét fényképeznéd
amúgy kommentelő, aki írta hogy 16 évesen még alig volt melle, nem normális :D
amúgy 16 éves vagy és megmutatja a csajod a mellét, meg mindent? nem beteges?
utolsó commentelő...
Igen tudja hogy ilyeneket nézek, sőt vele kerestem a képet, de nem találtunk pontosat.
Aztán, barátnőm mellét nem fényképezgetem és töltöm fel a netre... lőjj le érte...
És igen látjuk egymást meztelenül... miért lenne beteges .D
te még nem láttál meztelen lányt az magánügy de miért lenne beteges?
1. commentelő, 16 évesen még alig volt cicid?
én osztálytársaim általánosba 8.ba 14 évesek voltak, én is, és mindenkinek volt cicije, volt akinek... tényleg nagy és volt akinek pont tenyérreeső(közepes) de mindenkinek volt... szóval fura :D ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!