A barátnőmnek egy ideje néha elkezd fájni a bal melle alatti rész, a bordájánál érez szúró fájdalmat. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 19:37
1/13 anonim válasza:
Szívburok-gyulladás, mellhártya-gyulladás, esetleg szívvel való probléma vagy mitralis prolapsus, mozgásszervi probléma.
El kéne menni orvoshoz!
2/13 anonim válasza:
A gyomorszáj is ezen a területen van, közel a szívhez, így a szívproblémák mellett még reflux vagy egyéb gyomorpanasz is szóba kerülhet. Keresse fel az orvosát, mert akár komoly betegség is állhat a háttérben!
3/13 anonim válasza:
Nem pánikbeteg? Sokat stresszek?
5/13 A kérdező kommentje:
Amikor épp szurni kezdi, akkor nem stresszel. Tegnap fulladása, majd eszméletvesztése is volt, nemtudom ez ehhez a szúrásos dologhoz fűződik-e.
2014. febr. 16. 19:59
6/13 anonim válasza:
Huha szerintem köze volt hozzá! Holnap sürgősen irány az orvos, ez nem játék!
7/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk buli elött voltunk, iszogattunk kicsit, lehet az is közbejátszott..
2014. febr. 16. 20:25
8/13 anonim válasza:
Hát tudod, szerintem fulladással majd eszméletvesztéssel akkor is SOS orvoshoz kéne menni, hogyha előtte iszogattatok... Max kiderül, hogy nincs semmi baj, de ezek azért már nagyon súlyos tünetek.
9/13 anonim válasza:
Az "iszogattunk egy kicsit" az általában nem okoz eszméletvesztést, fulladást végképp nem.
10/13 A kérdező kommentje:
De lehet hogy a betwgséggel együtt igen. Na de egyébként megbeszéltem vele, ha mégegyszer bármi aproság lesz, azinnal megyünk a dokihoz.
2014. febr. 16. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!