A barátnőmnek egy ideje néha elkezd fájni a bal melle alatti rész, a bordájánál érez szúró fájdalmat. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 19:37
11/13 anonim válasza:
Mégis mire vártok? Valami oka ennek van az ember nem veszti eszméletét és fulladozik csak úgy + még ezek a szúrások..Jobb félni ming megijedni. Isten ne adj basszus valami komoly betegség àll ez mögött ami sunyin bújkál és időközönként előjön majd elmúlik, aztán kitudja mikor és hol éri őt legközelebb. Szóval, nem megijeszteni akarlak de menjetek màr holnap!! De végülis ti tudjátok.
12/13 A kérdező kommentje:
Uristen halljátok.. Elment dokihoz, elküldték vérvételre, visszament, nem tértek el az értékek, és azt mondta a doki hogy minden rendben meg hogy kamaszkori változások miatt van..(y) Holnapután viszem AZ ÉN DOKIMHOZ.. De gyanitom hogy ez a bordafájdalom vagy pszichés vagy tényleg valamelyik ideg tehet rola, az ájulás meg a bepánikolás miatt van, persze ezt nem tudhatom..
2014. febr. 24. 21:55
13/13 A kérdező kommentje:
Nemtudom mi tortent azota vele, de voltunk dokiknal mindegyik aztmondta h tinedzserkori dolog ez....KVA GAZ EZ! Viszont en sajateszuleg vettem neki erzestelenito kremet+gyulladascsokkentot, enyhult is a dolog, viszont most ujra elkezdtek fajni az oldalai, hol a bal, hol a jlbb, hol mindketto, aztmondta altalaban akklr mikor tesije van. Hol jobban, hol kevesbe jobban. Vettem neki ujra gyulladascsokkentot, es megprobalkozunk Kecskemeten, Szegeden, vagy Pesten. Viszont ezek alapjan valakinek van valami otlete, tapasztalata?
2014. szept. 14. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!