Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk a párommal, és nekem támadt. Ti elmondanátok a közelieknek, hogy miért rohansz el otthonról? Holnap reggel elköltözöm, a többit később megoldom. Az ő családjával is jóban vagyok, azoknak elmondjam, vagy ne?
Bocsi, ez sem ok arra, hogy egymásnak essünk ...
Köszönöm a válaszokat.
Nem mondom el a családjának, hacsak ők meg nem keresnek akár egy üzenetben. Akkor viszont teketória nélkül elmesélek mindent. Anyja nagyon nagyot fog benne csalódni, de az apja és a nővére is, az tuti. Szerintem hinni fognak nekem, sőt, szerintem ha rákérdeznek a barátomnál, akkor ő is beismeri majd, nem az a hazudozós típus.
A saját családomnak nehezebb lesz elmondani. Nem akarok se sajnálkozást, se dühöngést a részükről. Még nem mondtam nekik semmit, de igen, már hazaköltöztem. Csak annyit tudnak, hogy köztünk végleg vége.
De azért ez a hirtelen lakhelyváltás rengeteg problémát felvet nekem, azt se tudom még, hogy fogok most mindent elrendezni, megoldani. Ráadásul fura újra szinglinek lenni. Meg azt mondani a barátomra, hogy exbarátom. Nagyon abszurd az egész, a tegnap, a ma... Úgy érzem, mintha nem a saját, hanem valaki más életét élném. Remélem mielőbb túlleszek ezen az egészen...
Csapj be egy felest, ügyes voltál!
Minden nap jobb lesz.
Kérdező,
Pont ugyanebben a helyzetben vagyok, én 3 hete jöttem el.
Ügyes vagy, kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!