Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégsem ő lenne az igazi?
Ha látok egy vékonyabb nőt mindig az jut az eszembe hogy bárcsak így nézne ki a bnőm.
Régen vékony volt ami tetszett de aztán elengedte magát. Lettek ízületi problémái is a hízás miatt.
Már oda jutottunk hogy nem biztatom mert minek. Nem hatja meg semmi.
Próbáltam közös sportot, biciklit kapott( amire a kifogások vannak), mondtam tornázzunk itthon semmi.
Mondtam h aznapi 2 3 öra telózásból lecsíphetne a tornára egy kicsit de nem..
Sajnos 2éve nem jut semmire, a fog.gátlót letette mert azt mondta azért hízík ( tudom lehetséges) de én láttam az étkezésén és szokásain h nem ez a fő gond, félév telt el h abbahagyta és 1kgt nem fogyott..
Tudom nem 1 2 nap alatt ürül ki a szervezet..de hiába mondok bármit is..

Neked minden bajod van ezzel a lánnyal, nem csak a súlya. Nem értem, ő miért nem szakít, ha már te nem teszed.
Megérdemlitek egymást.
Fogd be és fogadd el a helyzetet, úgysem lépsz.

Biztos, hogy nem ti vagytok egymásnak rendelve.
Neki te teljesen érdektelen vagy, ha a telónyomkodás napi 3 órában fontosabb, mint hogy veled beszélgessen.
El is eresztette magát, elhízott, és az sem érdekli, hogy lefogyjon. Magyarul: nem akar tetszeni neked.
Belőled meg ez érthető módon kiölte a szerelmet.
Szerintem vegyél egy mély lélegzetet, és mondd el neki, hogy befejezted vele a kapcsolatot.

ő belekényelmesedett ebbe a kapcsolatba és nem is fog változtatni.
innantől adott a kérdés, hogy vagy megbeszéled ezt vele, vagy elválnak útjaitok. Te keresel egy vékony lányt és imádkozol, hogy ne hízzon meg, ő pedig majd (hidd el) le fog fogyni, ha akar valakinek tetszeni.

több év alatt nulla változás - ahogy a többiek is írták, ebből nem lesz semmi.
keress egy önmagára és a kapcsolatára is igényes nőt, ő meg jöhet ide anyázni a gonosz férfiakat mobilostul, macskástul.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!