Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álompasi, de valami mégsem az igazi. Szerintetek mit tegyek?
1 éve vagyok együtt a párommal, magas, helyes, izmos, isteni az ágyban és mindent megtenne értem.
A bibi csak az, hogy nagyon szegények. Nincs pénz számlákra, néha a kaját is én hozom, hogy egyenek. Senki sem dolgozik a családban, vagy aki igen az is feketén, kb 100 ezerből élnek 5en.
Én nem vagyok anyagias. De megszoktam egy színvonalat ahol élek, és szeretném ha a közös életünket is így élném, nem úgy mint ők.
De neki a gondolkodása annyira egyik napról a másik napra élésre van szokva, hogy félek mi is belekerülnénk ebbe.
Főleg hogy családot is tervezzük. mit tegyek? Hagyjam őt, vagy szokjak bele? változtatni próbáltam, ők nem hagyták. 21/L
elég sokat edzz, válogatott sportoló, nyomatják bele a cuccot edzésen.
szerintetek van arra bármilyen esély hogy találjak mást aki ennyire jó hozzám jó vele és énis tudnék valamit érezni?
Kicsit az az érzésem hogy mindezt kis hazánkban nehéz flottul összehozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!