Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb fiú miért ennyire lányos és gizda? Kevés az igazi férfias.
Sajnos ez így van, már ha a fejükre esik az eső attól is sírnak. Persze próbálnak keménykedni meg okoskodni, de ha már a tanár lecseszi őket sírva ide íroganak, hogy ehhez van e joga:-)
A legkisebb feszültségtűrésre is képtelenek. Rózsaszín pólóba nem lehetsz férfi a tescos műkajától meg az 1500 ft-os műtrágyás herbál-keveréktől. Az értelmi képességről nem is beszélve, gyakori, hogy még azt sem tudja mi az osztályának a jelölése vagy az iskolája pontos neve.
Az én véleményem szerient azért mert a társadalom fokozatosan elnőiesíti a férfiakat.Az öltözködésnél vettem észre 2 éve,hogy egyre több pasi visel rózsaszín vagy piros inget. Hmm mondom ez a divat. Aztán kezdték a viselkedésben is a nőiesítést,a média azt pumpálja a pasikba.
De rajtam nemfognak ki! Az én korosztályom tudja mit jelent a férfi szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!