Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az hogy valaki férfias?
1.-Ülj fel fiam 1es.
Én férfias férfinak számítok.
Nem azért, mert egyedül élek, kaívül a szülői háztól, nem nem anyuci mossra a ruháim és takarítja a szobám.
Hanem mert magabiztos vagyok, ugyanezt a magabiztosságot és erőt sugárzom kifelé is. Képes vagyok ellátni magam segítség nélkül, felelősségteljes életet élek(ha mást nem, magamra felelősséggel tartozom, akár hogy egyek és fizessem a csekkeket).
Hogy nem akarom rá fogni a külvilágra a dolgokat, hogy ez és az miatt nem sikerült vagy nem vagyok sikeres. Az ember önmaga tehet arról, milyen életet él, és ezt hangoztatom is.
A szexpartnerek dolgában... Nekem éppenséggel nem volt alkalmi, csak párkapcsolaton belül szexelek. Ez nem férfiság kérdése, ez erkölcs kérdése.
Amúgy nem vagyok kigyúrva, nem is számítok a többség szerint jóképűnek, még csak magas sem vagyok.
Amolyan mackós testalkatom van és átlagos vagy átlag alaiit a külsőm.
De el fogadom magam így és a panaszkodás helyett abból hozom ki a legtöbbet, amim van.
Aki csak 1-2 mondatot beszélt is velem, nem kérdőjelezi meg a férfiasságomat, így mondhatom magam alap példának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!