Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Közös és egyedüli fotók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös és egyedüli fotók kitörlése a telefonból?

Figyelt kérdés
Párom akivel 3 éve élünk még csak együtt a hétvégén neki állt a telójaba rendet tenni .Kitörölte tobbek között a több száz fényképet ami kettőnkről készült és kitörölte az összes olyat is amin csak én voltam / én fotóztam egyszer és küldtem neki magamról/ a pár év alatt. Kb 10 fényképet tartott meg amin ketten vagyunk - gondolom jelképesen- a többit szanálta! Megkerdezte "udvariasan" h nekem megvan - e / pl. melyen egyedül voltam, mert akkor törli. És ment a kukába! Facebukon fenn vagyunk persze vannnak közös fótok, de akkor is h a telojabol kiszanálta a kettonk képeinek 90%át ez nekem nagyon rosszul esett. Kíváncsi lennék mást is megérintené ha párja kitörölgetne a telójából? Szólni nem szóltam és nem vontam kérdőre se , egyrészt ha már szólni kell azért ne hagyja benn, másrészt tudom még neki állna feljebb !
2021. márc. 16. 07:30
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
96%

Ezt vele kell megbeszélned. Nem szóltál mert ha szólni kell az már rég baj? Ilyen apróságot tudni kéne rendezni , nem is értem mi ezen a probléma. Előtted csinálta, nem sunyiban.

-Te Józsi, minek törölgeted a képeinket?

-Kell a hely.

-Ok, elmentem a google tárhelyre mert nekem szép emlékek aztán törölheted.

-Ok, köszi.

2021. márc. 16. 11:30
 32/35 anonim ***** válasza:
59%
Itt azért nem mindegy ez hogy zajlott le valójában. Mert ha mondjuk egyfajta képből volt 100 a telóján akkor jogos hogy csak a jobbakat tartotta meg. De ha pl a közös nyaralós, kirándulós képeket is kitörölte az már gyanúra ad okot. Én erre mindig csak azt tudom mondani, ha egy nőben már felmerül hogy valami különösebb oka lehet annak ha furcsaságot csinál a párja akkor lehet jogos az aggodalom
2021. márc. 16. 11:49
 33/35 A kérdező kommentje:
A közös kirándulós, nyaralós képeket mindet törölte!! Kb 10 kép maradt meg a telójan szerintem csak az is azert h legyen valami mégis jelképesen. És sehová nem mentette le!!!
2021. márc. 16. 12:47
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
És mondjuk nem kérdezted meg mégis mért törli a közös emlékeket?
2021. márc. 16. 12:54
 35/35 anonim ***** válasza:
73%
Engem nem zavarna. A közös pillanatokat megélni kell nem fotózgatni. Én csináltam képet a nyaralásunkról ott van a gépemen, ha egyszer a gyereknek meg akarnám mutatni van pár még a facebookon is, nem igazán érdekel ha a párom törli őket. Minek őrizgesse? Szeressen élőben nekem az a lényeg.. 😊 Mondjuk mi nem is nagyon fotózgatunk..
2021. márc. 16. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!