Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » E-mailt visszanyomoznak...

E-mailt visszanyomoznak telefonból, ha nem is arról küldtem?

Figyelt kérdés

Augusztusban írtam hülyeségből egy emailt egy nőnek, akinek a férje csesztetett, sajnos titkosítás nélkül, meg hirtelen felindulásból, nagyon megbántam. Feljelentettek rágalmazásért.

Utána mivel átcseszett, hívogattam párszor. Ezt visszanyomozva 3 hónappal később megjelentek házkutatással a rendőrök, lefoglalni rágalmazással a telefont, meg a laptopot. Nem is ezekről küldtem, be sem voltam lépve. A hálózat alapján sem nyomozták vissza. Beetetek, meg féltem, ezért bevállaltam, végül közölték, hogy csak a csengetések voltak, rám ijesztettek, hogy vállaljam be ezt meg még több dolgot, ami nem is én voltam.

Kérdésem visszanyomozzák-e egyáltalán az emaileket rágalmazás miatt, vagy csak gondolták, fogjuk rá. De így telefon lefoglalással ez kamu volt, főleg, hogy nem is használtam...

2021. jan. 17. 16:37
 1/3 anonim válasza:

Ha hivogattad akkor a telefonszamot mar letudjak siman nyomozni. Az email, ha nincs hozzakotve masik fiokodhoz (pl facebook) akkor is meg IP cim alapjan lazan visszatudjak nezni...

Nehogy olyat mondj a rendorsegen amivel bajba sodorhatod magad. Itt gyanusitott vagy, amint kellemetlenek a kerdesek mondhatod, hogy uj idopontot szeretnel kihallgatasra es ugyvedet. Mondjuk en mar elso kihallgatasra is ugyveddel mennek. Akarmit radhuzhatnak, kiforgatjak a szavaid, rettento eroszakosak es gyakran bunkok, teljesen lekezeloek.

2021. jan. 23. 05:03
 2/3 A kérdező kommentje:

"Nehogy olyat mondj a rendorsegen amivel bajba sodorhatod magad. Itt gyanusitott vagy, amint kellemetlenek a kerdesek mondhatod, hogy uj idopontot szeretnel kihallgatasra es ugyvedet. Mondjuk en mar elso kihallgatasra is ugyveddel mennek. Akarmit radhuzhatnak, kiforgatjak a szavaid, rettento eroszakosak es gyakran bunkok, teljesen lekezeloek."

Sajnos már akkor megtörtént a kihallgatás.... Ugyanezt tapasztaltam, mindenbe belekérdezett, mindent kiforgatott. Mindent átköltött, semmit fel sem olvasott abból, amit elmondtam. Teljesen kiforgatott mindent.... Fenyegetőzött, nem engedett ügyvédet.

Nos mivel fel sem olvasta, amit mondok és én marha el sem olvastam, mielőtt hazajöttem, példányt sem adott. 90 %-a koholmány, nem úgy, vagy nem az van leírva benne, amit én mondtam. El is állt volna a sértett, de a jegyzőkönyv miatt most perelni akar, mert az idióta nyomozó őt is meggyanúsította.... Ja és azzal is átcseszett, hogy visszakapom a telefonom, ha bevallok mindent.

Röviden ennyi, nagyon durván átvertek és egy sima 2 perces rágalmazási ügyből, amit el lehetett volna intézni egy bocsánatkéréssel, lett ez.... Pedig én úgy mentem oda, hogy bevallom és jövök. Se több, se kevesebb.

2021. jan. 23. 09:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem írtál alá semmit, akkor nem volt vallomásod. Nem úgy megy az, hogy a kihallgató kérdez, ír valamit, aztán mész haza. Alá kell veled írassa és kapsz egy példányt.
2021. febr. 9. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!