Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Közös és egyedüli fotók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös és egyedüli fotók kitörlése a telefonból?

Figyelt kérdés
Párom akivel 3 éve élünk még csak együtt a hétvégén neki állt a telójaba rendet tenni .Kitörölte tobbek között a több száz fényképet ami kettőnkről készült és kitörölte az összes olyat is amin csak én voltam / én fotóztam egyszer és küldtem neki magamról/ a pár év alatt. Kb 10 fényképet tartott meg amin ketten vagyunk - gondolom jelképesen- a többit szanálta! Megkerdezte "udvariasan" h nekem megvan - e / pl. melyen egyedül voltam, mert akkor törli. És ment a kukába! Facebukon fenn vagyunk persze vannnak közös fótok, de akkor is h a telojabol kiszanálta a kettonk képeinek 90%át ez nekem nagyon rosszul esett. Kíváncsi lennék mást is megérintené ha párja kitörölgetne a telójából? Szólni nem szóltam és nem vontam kérdőre se , egyrészt ha már szólni kell azért ne hagyja benn, másrészt tudom még neki állna feljebb !
2021. márc. 16. 07:30
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
80%

20, csak nem a tyúkszemedre léptem? Te is olyan felszínes dolgokban méred a kapcsolatod, hogy mennyi közös képetek van facebookon meg hogy te vagy e a szejejmed háttérképe?

Attól még tény hogy nem ettől lesz stabil egy párkapcsolat 🤷‍♀️

2021. márc. 16. 09:48
 22/35 anonim ***** válasza:
97%

Nekem tele a telefonom minden hülyeséggel, itt séta ott ebéd, kirándulás stb. Én szeretem visszanézni pl a tájat mert szép emlék hogy milyen programokat csináltunk együtt, nem is közös képeket készítünk többnyire. Mondjuk mi facera is 4 éve ha tettünk ki valamit, az alapjan mi már együtt se vagyunk. :D

Szoval, míg én szívesen elmélkedek pl egy szép tájkép láttán, hogy milyen jó volt itt együtt lenni, a párom nem ilyen. Nem tudom van-e összesen 10 kép rólunk a telojaban.

Ha meg zavart a törölgetés, tényleg neki kellett volna szólnod...

2021. márc. 16. 09:52
 23/35 anonim ***** válasza:
20%

Miért mérném ebben?

Senki másnak nem írtam külön, aki más véleményen volt..

Mert senki más nem írta tényként hogy a kérdező miben méri a kapcsolatát. Az azért egy másik szint. De fölöslegesen írom, ha te nem érzékeled a különbséget.

De látom engem is csak sértegetni szeretnél.

Ez is egy szint.

Boldogabb és eredményesebb életet🖖🏻

2021. márc. 16. 09:55
 24/35 anonim ***** válasza:
96%
Nincsenek fenn ugyanezek a fotók a Google Photos-ban? Nálam automatikusan oda mennek a telóról a képek.
2021. márc. 16. 09:55
 25/35 anonim ***** válasza:
93%
Én sem értem, mi a probléma. Ott ültél mellette, nem a hátad mögött csinálta. Lett volna lehetőséged közölni a nemtetszésed, vagy megkérdőjelezni a dolgot. Nem tetted. Utólag mit hisztizel? Egy kapcsolat nem a régi képekre épül, hanem a kommunikációra. Ha az nem megy, a kapcsolat sem fog. 3 év után nem ott kéne tartanotok, hogy nem vagy képes kimondani azt a szemébe, ami téged zavar...
2021. márc. 16. 09:57
 26/35 anonim ***** válasza:
65%

23, ha nem ebben méred akkor ne reflektálj folyamatosan hőzöngve a hozzászólásaimra, ennyire egyszerű. Ha engem valami nem érint akkor nem is kapom fel a vizet, meg nem is pécézek ki egy válaszolót hogy aztán piszkálgassam oldalakon keresztül. Tovább megyek: intelligens ember akkor sem kezd felesleges vitába ha őt érinti az adott téma, mert tudja hogy attól nem fog megváltozni a másik véleménye, hogy ő pattogni kezd neki.

Ha nem érint akkor hagyd meg másoknak a saját véleményükhöz való jogot és ne kötekedj. Köszi!

2021. márc. 16. 10:04
 27/35 anonim ***** válasza:
31%

Nem egy napról volt több száz fotó könyörgöm, 3 év alstt azért össze gyűlik jó pár..

Mi az, hogy úgyse nezegeti? Az én párom nézegeti, közöset is és csak azt is amin én vagyok, ugyanúgy én is szoktam nézegetni, mert jól esik.

Full bunkóság volt tőle, de én az elsőnél megkerdeztem volna, hogy miert.

2021. márc. 16. 10:08
 28/35 anonim ***** válasza:
96%

Én is ki szoktam törölni. A google photos menti az összeset. Volt olyan is,hogy a párom lefotóztam. Neki nem tetszett, kitöröltem,de a photos addigra már szinkronzizálta🙂

A munkahelyi fotókat hagyom mert azokat sokszor elő kell venni.

2021. márc. 16. 10:11
 29/35 anonim ***** válasza:
96%
Nem rég én is kitöröltem vagy 1000 képet csak foglalták a helyet. Átnéztem lementettem kb 30-40 jobban sikerültet és ennyi. Nincs ebben semmi szerintem.
2021. márc. 16. 10:47
 30/35 A kérdező kommentje:
Az más h oké ti lementitek. Persze. De nekem semmit nem mentett le párom csak fogta és dobta a képeinket a kukába. Ez két külön dolog
2021. márc. 16. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!