Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös és egyedüli fotók kitörlése a telefonból?

"Egyszerűen dobálta a kukába a telon ott voltam mellette láttam..."
És miért nem szóltál neki, ha valamelyiket meg akartad tartani?
Szerintem egyszerűbb lett volna, mint ide irkálni.

10# ezt jól kiforgattad. Nem attól érzi stabilnakba kapcsolatát ha több száz fotó van ríka. De ha már ott vannak, mert ketten csinálták őket, sztem jogos, hogy rosszul esik neki ha törli.
Nem értem ki ez a sok rosszmájú. Azt hiszik, csak az eshet rosszul, ami nekik is rosszul esne?
Ahány ember, annyi féle. Lehet hogy ami nektek probléma, másnak nem az. De attól még a kérdező életében ez valós dolog. Értem h mindenki magából indul ki, de empátia, hahó!

Mi a l#%asznak többszáz kép? Úgyse nézegetitek mindet. Megtartotta azokat amik a legjobban tetszenek neki és kész.
24 éves vagyok, de mikor ilyeneket olvasok esküszöm mintha 99 lennék. Ha fejre állok se értem hogy lehet így beleb_zulni a telefonba. Ezen múlik egy kapcsolat, hogy a másik hányszáz képet őrizget a telefonjában...

12, véleményt kérdezett, én meg véleményt írtam 🤷♀️ Azoknak is ugyanannyi joga van egy nyilvános témához hozzászólni akiknek mások az értékrendjei, nemcsak azok akik szintén ilyen hülyeségeken hisztikéznek, hahó.
Nincs olyan kérdés ahol mindenki egyetért a kérdezővel, és ez így van rendben, ha több vélemény, álláspont ütközik. Neked pedig annyi a dolgod hogy te is leírd a saját véleményed a témával kapcsolatban a kérdezőnek, nem pedig az hogy másokra reflektálj és vitázni kezd velük amiért máshogy gondolják mint te.

A pasik egyszerűen nem olyan szentimentálisak, nem gyűjtögetnek úgy, mint a nők. Sokkal praktikusabban gondolkodnak.
Fészen fent van, nálad megvan, neki kellett a hely, innentől logikus, hogy a sok kép menjen.
Ami különleges, ami nagyon jól sikerült, azokat megtartotta. Ez a lényeg szerintem. :)
(Mondom ezt nőként, több ezer képpel, aki sose töröl semmit. :D

Jó ég, a szemétláda. Szerintem megcsal. Hagyd ott azonnal.
Amúgy konkrétan mi a probléma azzal hogy letörölte a képeket?

Nekem is nagyon rosszul esett volna. De én ott azonnal meg is kérdezem, hogy miért csinálja.
Utólag itt idegenektől kérdezni, hogy mi az indíttatása a párodnak nem sok értelme van.
Kommunikálni kéne egymással egy kapcsolatban!

#14 Nem a vélemény-eddel volt gond, hanem a degradáló tényként közölt mondattal a végén.
De mind1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!