Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SEGÍTSETEK! Anyám próbálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SEGÍTSETEK! Anyám próbálja minden erejével megkeseríteni a párkapcsolatomat! Mit tehetek?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő még függök anyámtól anyagilag mivel még tanuló vagyok, a barátom is tanul így nem költözhetem hozzá mert ő is a családjával él tehát nincs önálló lakása keresete ő is "eltartott" még. A problémám az, hogy anyám minden eszközt bevet, hogy elválasszon minket. Semmi oka nincs rá mert a barátom rendes jó tanuló egyetemista. Nem iszik, nem cigizik de anyám állandóan azon van hogy hibát keressen rajta és bemocskolja előttem.

Pl. most azon van hogy elhitesse velem hogy a barátom, biztos hogy megcsal. Ma este is ordított rám anyám hogy kis szerencsétlen hülye vagyok minden férfi mocsok tuti megcsal csak én vagyok a vak! stb. Kezdem azt érezni hogy anyám nem normális, pszichiáter kellene hozzá. Már teljesen ki vagyok borulva hogy ennyire nem akarja elfogadni hogy van valakim mert ez a baja szerintem. Ő az első barátom.

2010. aug. 18. 22:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Am van barátja,férje?Esetleg nem lehet az h elváltak a szüleid és már nem bízik a fiúkban?Fél h veled is ez lesz...vagy együtt vannak még a szüleid?
2010. aug. 18. 23:09
 12/17 A kérdező kommentje:
Már nincsenek együtt! Anyám egyedül nevel.
2010. aug. 18. 23:10
 13/17 anonim ***** válasza:

Bocsi, ez egy kicsit durva lesz, ilyen "fáj az igazság"-jellegű tanács. A leírtakból úgy vettem ki, egyedül élsz anyuddal. Ha amiatt mert elváltak, akkor gondolom ő apudban csalódott. Ezért talán egy kis irigység is beszél belőle, hogy a lányának van valakije. Bevallom, nekem sem biztos hogy lenne elég merszem hozzá(nem vagyok ilyen helyzetben, nem tudom), de egy nagyon tapló pillanatában megemlítenem neki, hogy "Attól, hogy neked még nem jött össze, én még lehetek boldog."

Lehet hogy utána bűntudatod lesz, de egy ilyen mondat után valószínűleg békén hagyna...

2010. aug. 18. 23:16
 14/17 A kérdező kommentje:
Sajnos vágtunk már egymás fejéhez nagyon durva dolgokat. Ő is és én is neki. De őt semmi nem érdekli, lepereg róla csak én marcangolom magam.
2010. aug. 18. 23:24
 15/17 anonim ***** válasza:
A "legjobb megoldás" ha napokig egy szót se szólsz hozzá. Én is így csináltam mikor már végleg elegem lett abból, hogy nem hagyja azt, hogy a barátommal legyek. Azóta nem dumál bele.
2010. aug. 18. 23:47
 16/17 anonim válasza:

Változz SSJ4-be és adj neki 1 káme-háme-t!

Taposd ki a belét!

2010. aug. 19. 00:25
 17/17 anonim ***** válasza:

Érdekes, egyszer pont egy anyuka akarta, hogy találkozgassak a lányával.

Egyébként én szerintem meg tudnám puhítani a te anyádat is, csak ügyesen kell csinálni :P

2010. aug. 19. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!