Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan borult ki a pasim többször is azért mert viccből lefingtam?
VICCBŐL. De komolyan megsértődött. És olyan furán viselkedik a legutóbbi óta... Amúgy jó a kapcsolatunk és egy csomót marhulunk, rengeteg hülyeségben benne van!
(Arra nem kérek megjegyzést hogy fingani illik-e, mert mindenki szokott. És a kérdés a párkapcsolati részre vonatkozik, nem a testire!)
A kérdező egyértelműen pasi.
Szép próbálkozás volt. Ja, nem. Gyakorold még a trollkodást😉
"Arra nem kérek megjegyzést hogy fingani illik-e, mert mindenki szokott"
Pedig ettől nehéz elvonatkoztatni. Sz.rni is mindneki szokott, mégsem a párját sz.rja le.
Szerintem normális ember ilyet nem csinál 14 éves kor fölött. Mindegy nő, vagy férfi.
De tovább megyek, nem elég, hogy a humorod valahol tinédzser korban leragadt, de tiszteletlen voltál a pároddal az után is, hogy ő jelezte, neki ez nem vicces. Direkt figyelmen kívül hagytad, hogy ő szólt, sőt ahogy írod, kiborult. Tehát érzéketlen vagy, neveletlen, idétlen és gyerekes.
A tökéletes leendő feleség.
Még pár hónapja volt egy hasonló kérdés.
Igen, jogosan borult ki a párod. Én sem értékelném mert ez szimplán gusztustalan és undorító. Igen, emberi dolog, de aki primitív és direkt a másikra eregeti a szellőt, az gusztustalan szimplán és semmi esetben sem vicces.
Én sem sz*rok a szoba közepére mert vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!