Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki, hogy írjon többször?

Figyelt kérdés

2 hónapja ismerkedek egy sráccal, minden szuper köztünk viszont 2 hete hazautaztam vidékre, így azóta nem tudtunk találkozni. Általában napi egyszer ír, de olyan is előfordul hogy csak 2 naponta pedig rögtön elolvassa az üzeneteit legörgetve.

Engem ez eléggé zavar, de úgy érzem hogy még nincs "jogom" ezért szólni neki, hisz még nem vagyunk együtt hivatalosan.

Szerintetek megvárjam, amíg újból találkozunk és akkor hozzam fel neki vagy csak azután miután hivatalosak leszünk? Illetve ha szólok, akkor hogy kezdjek neki? Nem akarok hisztisnek tűnni vagy szemrehányást tenni neki. Első kapcsolatom lesz, nincs sok tapasztalatom az ilyesmiben.

21L

2020. dec. 26. 01:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez simán megbeszélhető téma. Nincs benne semmi szemrehányás. Én 2 hónapos kapcsolatban már bőven meg tudtam beszélni ilyesmit is.
2020. dec. 26. 01:08
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Mond meg neki, hogy váltsatok telefonos hívásra, mert ez így túl személytelen neked.
2020. dec. 26. 01:10
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Csodálkozom rajtad. A lányok 90%-a már akkor megszakítja az ismerkedést, ha a férfi egyszer elköveti ezt a hibát, hogy mondjuk nem ír 1 napig ismerkedéskor.
2020. dec. 26. 01:10
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor ezek szerint nem lenne túl sok megbeszélnk ezt a témát már most.

#3: mikor személyesen együtt vagyunk akkor minden szuper, már a barátainak is mesélt rólam, az egyiknek már be is mutatott és valóban úgy tűnik hogy komolyan tervez. Azt mondta hogy ő nagyon nem az a távkapcsolatos típus, lehet ez is közrejátszik, hogy annyira nem ír...

2020. dec. 26. 01:15
 5/9 Angel3000 ***** válasza:
53%
Szia! Nem kell mondanod, majd az jön magától! Az idô mulásával kiforrja magát a kapcsolat. Minden jót!
2020. dec. 26. 01:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem Karácsony van és a családjával van. Észre sem veszi és elrepül az idő.. amint lemegy a rokon látogatás, rom eltakarítás, biztosan többet fog írni.
2020. dec. 26. 01:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"általában napi egyszer ír, de olyan is előfordul hogy csak 2 naponta"

.

Engem az zavarna, ha állandóan a postafiókján, a neten lógna, mert akkor mikor tanul, mikor dolgozik, mikor művelődik, mikor él családi életet.

2020. dec. 26. 04:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Te hányszor keresed?
2020. dec. 26. 08:25
 9/9 A kérdező kommentje:

#7: persze én ezt ertem, en sem varom el, hogy egesz nap irogasson velem. Nekem sem lenne időm arra, de talán nem túl nagy kérés, ha ketszer-haromszor irna egy nap, ami mellesleg pár percebe telne.

#8: en általában 2-3 órán belül irok neki, mikor ő válaszol nekem. Ha elfoglalt vagyok akkor meg kb. 5 órán belül.

2020. dec. 26. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!